Magyarorszagon, melyik varost esetleg nagyobb falut mondanatok, ahol baratsagosabbak az emberek? Nem olyan lenezoek a masikkal?
BP-n, mint minden nagy városban, az emberek elidegenedtek egymástól. Közöny és utálat terjed. Barátságos embereket nem nagyvárosokban kell keresni.
Debrecent nem ismerem. És szerintem a legtöbb válaszoló sem ismerik MIND a közel 3200 települést, ami az ország felölel. De a kérdés nem az volt, hogy mennyire utálom a saját városom, vagy azt, ahol laktam, hanem az volt - bár ez is jellemző a kesergő magyarokra, hogy nem tudnak különbséget tenni - hogy hol vannak Barátságos emberek.
Kapolcs. Nagyon barátságos az egész művészetek völgye (kivéve a fesztivál időszakban, amikor tele van idegenekkel).
#15 hát képzelem azt a köszönést, ami után megvernek... 30 évet éltem Miskolcon, nem ezt tapasztaltam.
A legbarátságosabbak egyébként szerintem a Vas megyeiek.
Sopronrol velemeny?
Szegeden gondolkodok erosen? De olyan munka volna jo, ami biztosit szallast. Autan ha megtapasztaltam mindent, jphet az arberlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!