Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért olyan fontos felszedni...

Miért olyan fontos felszedni a kutyaszart?

Figyelt kérdés
Nincs kutyám, sosem volt (nem is lesz), de nem értem miért megy évtizedes hiszti hogy a kutyások nem szedik fel a kutyaszart. Most is megy facebookon a hiszti a városi csoportban. Járdán nem szokott általában lenni, a fűben meg senki nem járkál, de ha látom akkor kikerülöm, amúgy meg remek trágya a földnek.
2019. jan. 19. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Én szoktam fűben járkálni, kellemes, meleg időben még szívesen bele is feküdNÉK. Árgus szemekkel kell néznem, hogy hova lépek.

Ha még mindig probléma neked az, hogy miért olyan fontos felszedni a kutyaszart, akkor örömmel belenyomjuk a lábfejedet egy jókora járdán található adagba :D Mert ott is van pár.

2019. jan. 19. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van kutyám és fel is szoktam szedni. Roppant idegesítő viszont, amikor naponta belelépsz minimum egybe a kutyasétáltatón, mert más nem bírja felszedni.
2019. jan. 19. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Azt érted, hogy azért nem mennek sokan a fűre, mert tele van kutyasz*reál?

Nézd meg London parkjait 😊

2019. jan. 19. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
A többiek már mindent leírtak, de még annyit hozzátennék, hogy a kutyapiszok útján fertőződhetnek meg az emberek, főleg a gyerekek a toxocara canis nevű élősködővel, ami az esetek egy részében vaksághoz vezet. Sajnos nem minden kutyatulajdonos féregteleníti a kutyáját, a statisztikák szerint minden harmadik kutya fertőzött. Ezért is nem szeretem, ha idegen kutyák közelítenek hozzám, mert nem tudom, mennyire tartja tisztán és féregmentesen a tulaj, és azt hiszik, hogy félek, pedig nem (jó persze az ilyen harci kutya-féléktől igen). Szóval a kutyapiszok felszedése mellett a kutya tisztán és féregmentesen tartása is alap lenne.
2019. jan. 19. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Elég baj, hogy ez a kérdés felmerült benned.
2019. jan. 22. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Mikor videken laktam en is igy gondolkodtam, mint te. Aztan felkoltoztem Budapestre. Budan meg egesz turheto a helyzet, vannak fas, zold reszek, sok park.. De pesten mindenhol beton van. Mikor Ujlipotvarosban dolgoztam minden reggel kerulgettem a sz***rt, ami nem mindig kutyae volt... :D Valahogy az a varosresz kiemelkedo helyen van a kaki/negyzetmeter aranyban. Majd felfordul az ember gyomra, ha nyaron tuz ra a nap, olvad szet az utcan es sz***r szagu az egesz varos
2019. jan. 23. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

Ha léptél már bele kutyaszarba akkor nem merülne fel ilyen kérdés benned. Na ezért kell összeszedni.

Bár való igaz vannak akik túlzásba viszik, a múltkor rámkiabált egy jól láthatóan ingerült nő nem is akármilyen undorító stílusban bár ebbe most ne menjünk bele, hogy miért nem szedtem össze a kutyaszart. Nem szedtem össze, mert külterületen voltunk egy rét kellős közepén a méteres gazban, de neki úgy tűnik az egyenlő a járdával. Ezek után meg tudom érteni, mikor valaki kib#szásból sem szedi össze, az ilyen idiótákat direkt hergelve.

2019. júl. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!