Jóban vagytok a kolis szobatársatokkal?
Neked legalább csak egy van, és nem beszél magában :D Én azért utáltam, mert nekem 3 volt, és ebből ketten állandóan egymással beszélgettek, miközben én tanultam volna, de még éjszaka is, mikor aludni szerettem volna, mert másnap korán kezdtem. Plusz csomószor felhoztak a szobába olyan embereket, akik vagy más szobákban laktak, vagy nem is voltak kolisok. Volt olyan, hogy hazamentem, és nem volt otthon senki, csak az egyik szobatársam, aki épp aludt, aztán kb. fél óra múlva, mikor felkelt, akkor láttam, hogy nem is a szobatársam volt az, hanem a pasija, aki nem is kolis volt. Aztán még én lettem leoltva, amikor szóvá mertem tenni, hogy miért hagy egyedül külsősöket a szobánkban.
Az meg általános dolog volt, hogy aprópénz, kaja stb. eltűnt.
Szóval szerintem te nagyon jó helyzetben vagy.
Igen. 2 barátnőmmel lakok együtt, közös szobába kértük egymást. Korábbi szobatársaim olyanok voltak mint a tied, aranyosak, kedvesek, de nem volt sok közös témánk, max megbeszéltük milyen volt a nap.
Ha történik valami érdekes esetleg meséld el neki, ha mondjuk közös oktatóitok vannak lehet egy beszélgetés kezdés. Tanárszidásból sok jó barátság születhet :D
Ja, akkor ahhoz képest tényleg jó helyzetben vagyok :)
Nem nagyon van közös témánk. Más városból jöttünk, mást tanulunk, én most vagyok elsős míg ő már felsőbb éves, más az ismerettségi körünk... hobbikról stb. semmit nem tudok, de jelenleg egyikünk se csinál sok mindent a tanuláson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!