Budapesten mik a jó környékek?
Figyelt kérdés
Le szokták hurrogni azokat, akik szerint egész Budapesten romlik a közbiztonság, a köztisztaság és egyre több a "proli" ill. igénytelen ember.
Na de mik a jó környékek?
A legelitebb negyedeken KÍVÜL?
2018. okt. 15. 17:23
1/2 anonim válasza:
1,2,12,5 kerület. Rózsadomb,Tabán,Krisztinaváros. Esetleg még a 3.kerület is jó meg a 11.-ik. De, jó a13., 6.,7.kerület is.
A 8.-ikat nem ragozom,habár ma már jó részei is vannak. 9.-ik is elmegy,meg a 10.-ik is. (Hős utcát azért kerüljük :-)
2/2 anonim válasza:
Ha kimondottan az elitkerületeken kívüliek érdekelnek, akkor pl. Újpestet mondanám, bár elfogult vagyok, mert itt élek. A IX. kerületi József Attila ltp. is meglepően kellemes és csendes, a négyemeletes házakkal. A XI. kerületi Péterhegy is jó környék. A XIII. kerületi Újlipótváros, és a Marina Part is felkapott hely lett, az ott épült lakóparknak köszönhetően. A Zugló kertvárosát pedig gyakran nevezik Pest Rózsadombjának. Budafokon a Kálváriahegy is szép, és mivel messze van a Belvárostól, nem annyira drágák az ingatlanok. Soroksáron tavaly jártam életemben először és nagyon kellemesen csalódtam: szép, tiszta, rendezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!