Miért nem tudjuk felszámolni a Hős utca terjeszkedő gettóját?
A rendőrök nem érnek rá, mert túlterheltek, a perek évekig húzódnak, a börtönök túltelítettek.
Meg ennyi erővel le kéne csukni a fél országot.
Ha valaki bűnt követ el, jelentsd fel, és ha nem történik semmi, jelentsd fel a rendőrséget.
Ma mindenkinek mindenhez joga van, csak éppen a nyugalomhoz és biztonsághoz nincs jogunk.
Szerintem a Hős utca problémáját emberségesen már nem lehet megoldani.
Én börtönbe vagy rezervátumba zárnám őket. De emberségesen már nem lehet.... Ha már idáig fajult.
A koszos, szakadt, büdös, az újabb adagért bármit megtenni képes drogosnak van joga, nekem nem? Pedig én csak ahhoz kérek jogot, hogy a kulcsot biztonságban előkeressem a kapualjban. Közben a válltáskám is biztonságban legyen.
Nekünk, a közelben lakóknak egyre rosszabb, 10-15 éve semmi gáz nem volt még, a Hős utcaiak megmaradtak a Hős utcában.
Most meg... Lassan nincs közbiztonság felénk.
Az a baj ezzel, hogy alapvetően nem csinálnak azok semmit.
Befoglalták már évekkel ezelőtt a lakást, szal az bukó, amúgy meg drogoznak meg dugnak.
Csak annyi, hogy sokan vannak és nagyon nagyban nyomják.
Emiatt nem lehet embereket lecsukni, elbirtoklás van, vagy épp a tulaj nem tett feljelentést.
A drog meg ugye fél év elterelés vagy egyszerűen eltűnik, majd elévül az gyorsan.
Dugni szabad.
Másrészt szánalmas az egész.
Ha csinálnak is valamit, ráfogják a drogra és máris megússza felfüggesztettel.
Vagy 5 éve volt egy olyan eset, hogy pár Hős utcai srác elkezdett dugni egy anyukát. Később már együtt drogozott az anyuka a fiúkkal. Aztán egy alkalommal bulit is csináltak, aminek az lett a vége, hogy nem csak anyukát, hanem a lányát meg a fiát is bedrogoztatták, majd őket is megdugták. A lány tanára feljelentést tett, majd nagy huzavona stb után végül kb nem lett semmi az ügyből.
Azért ez durva.
"Nekünk, a közelben lakóknak egyre rosszabb, 10-15 éve semmi gáz nem volt még, a Hős utcaiak megmaradtak a Hős utcában.
Most meg... Lassan nincs közbiztonság felénk."
Ez viszont így van. Lidl, lentebb a Tarjáni út vagy a Stadionok stb már tiszta lepra.
# 6
A legjobbakat írtad!!!
A Hős utcai Penny környéke azért pl gimis koromban is rossz volt, vásárolniuk nekik is kell.
A Stadionok ill a Salgótarjáni út viszont becs szó nem volt ilyen rossz régebben... Nem egy elit volt, de nem ilyen rossz.
#3:
De ezek miért vannak emberként nyilvántartva? Ez így nem helyes. Ez már kb. kőkorszaki ösztönélet...
5#
En csak a kérdésre válaszoltam.
Most volt ez a tűszurkálós úgy is.
Már most látom, hogy ha el is fogják, majd megmagyarázza, hogy be voltam drogozva, a tű steril volt, ő nem is tudta, hogy megszúrta. Később hallott az ügyről, de akkor már nem mert jelentkezni, mert elkönyvelték, hogy direkt tette, szal a végén még ő lesz az áldozat.
Röhej.
Ti tényleg ennyire nyámnyilák vagytok?
Pár 40 kilós tántorgó drogos fiatal befenyít titeket? Nem mertek elmenni a Pennybe miattuk?
Szedjétek már össze magatokat!
A drogosok jelenléte a legtöbb embert zavarja, olvass cikkeket, véleményeket erről.
Másrészt ha épp józan állapotban, a következő adagra éhesen (ahhoz mi kell? Pénz) kirabolnak a saját kapualjadban, a térfigyelő kamerától 5 méterre, rólad amit lehet leszaggatva majd elfutva... Akkor érdekel majd a véleményed erről!
Pláne, ha az ijedtségtől, PÁNIKtól nem gyökeret ver a lábad, hanem pont, hogy ütsz, a retkes kamera meg éppen azt a pillanatot veszi fel és még téged fognak el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!