Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem tudjuk felszámolni...

Miért nem tudjuk felszámolni a Hős utca terjeszkedő gettóját?

Figyelt kérdés
Agresszív begyűjtések, letartóztatások, gyors perek. Miért engedtük, hogy ezek az életvitelű emberek elszaporodhassanak és másokat bántsanak úgy, hogy másnap tovább csinálhassák dolgaikat mert jogaik vannak.

2018. szept. 28. 06:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

A rendőrök nem érnek rá, mert túlterheltek, a perek évekig húzódnak, a börtönök túltelítettek.

Meg ennyi erővel le kéne csukni a fél országot.

Ha valaki bűnt követ el, jelentsd fel, és ha nem történik semmi, jelentsd fel a rendőrséget.

2018. szept. 28. 06:27
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Ma mindenkinek mindenhez joga van, csak éppen a nyugalomhoz és biztonsághoz nincs jogunk.

Szerintem a Hős utca problémáját emberségesen már nem lehet megoldani.

Én börtönbe vagy rezervátumba zárnám őket. De emberségesen már nem lehet.... Ha már idáig fajult.

A koszos, szakadt, büdös, az újabb adagért bármit megtenni képes drogosnak van joga, nekem nem? Pedig én csak ahhoz kérek jogot, hogy a kulcsot biztonságban előkeressem a kapualjban. Közben a válltáskám is biztonságban legyen.

Nekünk, a közelben lakóknak egyre rosszabb, 10-15 éve semmi gáz nem volt még, a Hős utcaiak megmaradtak a Hős utcában.

Most meg... Lassan nincs közbiztonság felénk.

2018. szept. 28. 08:02
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj ezzel, hogy alapvetően nem csinálnak azok semmit.

Befoglalták már évekkel ezelőtt a lakást, szal az bukó, amúgy meg drogoznak meg dugnak.

Csak annyi, hogy sokan vannak és nagyon nagyban nyomják.

Emiatt nem lehet embereket lecsukni, elbirtoklás van, vagy épp a tulaj nem tett feljelentést.

A drog meg ugye fél év elterelés vagy egyszerűen eltűnik, majd elévül az gyorsan.

Dugni szabad.

Másrészt szánalmas az egész.

Ha csinálnak is valamit, ráfogják a drogra és máris megússza felfüggesztettel.

Vagy 5 éve volt egy olyan eset, hogy pár Hős utcai srác elkezdett dugni egy anyukát. Később már együtt drogozott az anyuka a fiúkkal. Aztán egy alkalommal bulit is csináltak, aminek az lett a vége, hogy nem csak anyukát, hanem a lányát meg a fiát is bedrogoztatták, majd őket is megdugták. A lány tanára feljelentést tett, majd nagy huzavona stb után végül kb nem lett semmi az ügyből.

Azért ez durva.

2018. szept. 28. 08:07
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

"Nekünk, a közelben lakóknak egyre rosszabb, 10-15 éve semmi gáz nem volt még, a Hős utcaiak megmaradtak a Hős utcában.

Most meg... Lassan nincs közbiztonság felénk."

Ez viszont így van. Lidl, lentebb a Tarjáni út vagy a Stadionok stb már tiszta lepra.

2018. szept. 28. 08:12
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

# 6

A legjobbakat írtad!!!

A Hős utcai Penny környéke azért pl gimis koromban is rossz volt, vásárolniuk nekik is kell.

A Stadionok ill a Salgótarjáni út viszont becs szó nem volt ilyen rossz régebben... Nem egy elit volt, de nem ilyen rossz.

2018. szept. 28. 08:27
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

#3:

De ezek miért vannak emberként nyilvántartva? Ez így nem helyes. Ez már kb. kőkorszaki ösztönélet...

2018. szept. 28. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

5#

En csak a kérdésre válaszoltam.

Most volt ez a tűszurkálós úgy is.

Már most látom, hogy ha el is fogják, majd megmagyarázza, hogy be voltam drogozva, a tű steril volt, ő nem is tudta, hogy megszúrta. Később hallott az ügyről, de akkor már nem mert jelentkezni, mert elkönyvelték, hogy direkt tette, szal a végén még ő lesz az áldozat.

Röhej.

2018. szept. 28. 09:29
 8/14 anonim ***** válasza:
19%

Ti tényleg ennyire nyámnyilák vagytok?

Pár 40 kilós tántorgó drogos fiatal befenyít titeket? Nem mertek elmenni a Pennybe miattuk?

Szedjétek már össze magatokat!

2018. szept. 28. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

A drogosok jelenléte a legtöbb embert zavarja, olvass cikkeket, véleményeket erről.

Másrészt ha épp józan állapotban, a következő adagra éhesen (ahhoz mi kell? Pénz) kirabolnak a saját kapualjadban, a térfigyelő kamerától 5 méterre, rólad amit lehet leszaggatva majd elfutva... Akkor érdekel majd a véleményed erről!

Pláne, ha az ijedtségtől, PÁNIKtól nem gyökeret ver a lábad, hanem pont, hogy ütsz, a retkes kamera meg éppen azt a pillanatot veszi fel és még téged fognak el....

2018. szept. 28. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nap mint nap látom a rendőri jelenlétet, falhoz állítást is láttam nemegyszer, szerintem kezelés alatt van a dolog, amennyire lehetséges. Három kerület határán van a hely, nyilván mindhárom önkormányzat inkább tologatja az aktát. Le lehetne dózerolni a házakat, de senki sem repes azért, hogy mellé költöztessék az embereket onnét. Nyilván az emberi jogok miatt nem fogják őket lelőni - nem tudom, akik háborognak, mit tartanak megoldásnak?
2018. szept. 29. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!