A szomszédom semmit nem csinál! Miből él?
Társasház. Este hajnal 1-2-ig fenn van, tv-zik, áthallom. De ehhez hozzá jön, hogy már reggel 8:30kor már felkel és az első dolga hogy bekapcsolja azt az átkozott tv-jét és hangosra veszi, de szószerint ordít a tv-je ugyanis még a másik szobából ajtót bezárva is hallom. Ezenkívül egész nap otthon van, max kiugrik a boltba vagy lemegy sétálni. Egyedül él, egy kis nyomi 35-40 éves emberkéről van szó. Vendége sosincs, maximum ha UPC szerelő jön nála. Néha pedig őrjöng, veri a falat, kiabál. És ez megy már 3 éve legalább, amióta ideköltöztem! De lehet hogy már régebb óta "ingyen" él.
Kérdésem az lenne miből élhet ez az emberke? Csak arra tudok gondolni hogy ez egy ÉLÖSKÖDŐ. Az állam vérét szívja biztosan valami segélyen. Engem már idegesít, már várom, hogy elköltözzek innen egy pár hónap múlva.
1 semmi közöd hozzá
2 aztalan munka van ami otthon végezhet
3 passzív jövedelem is van
+1 depresszió nem egyenlő azzal, hogy szomorúan otthon ülsz, sőt ő pl komikus a foglalkozását tekintve [link]
Kár, hogy a kérdező nem rakott ki magáról egy fotót, legalább láthatnánk, milyen egy igazi szarember.
Így csak tippelni tudok.
"keressuk a havi béred három szorosá"
nem hiszem hogy 2 M Ft-ot keresel.
tehat csak ismetelni tudom magam: nem tudtok rolam semmit csak itelkeztek 1 kerdes alapjam. en a szomszedrol 3 evnyi mellette lakas alapjan itelkezem.
az hogy meg nem tudok irni helyesen, mert elgepeltem, meegesik hogy A betu helyett E betut irok mert egymas mellett van a ket betu.
"tehat csak ismetelni tudom magam: nem tudtok rolam semmit csak itelkeztek 1 kerdes alapjam. en a szomszedrol 3 evnyi mellette lakas alapjan itelkezem."
Már elnézést de maga is ugyanezt csinálja, nem? :D
3 éve áthall bizonyos dolgokat, de abból már teljes életrajzot tud alkotni valakiről? Szenzációs. Magában üvölt? Telefonról tetszett már hallani? :D
Azért magácska mellett sem laknék szívesen, elnézést. ^_^
"tehat csak ismetelni tudom magam: nem tudtok rolam semmit csak itelkeztek 1 kerdes alapjam. en a szomszedrol 3 evnyi mellette lakas alapjan itelkezem."
Dehát te sem tudsz a szomszédodról semmit. Ítélkezel? Mi jogon? Tett neked valami rosszat?
Viszont mondok én neked valamit. Engem ugyan baromira nem érdekel semelyik szomszédom, de ha érdekelne, inkább összebarátkoznék vele, és megkérdezném tőle egy idő után.
Több haszna volna, minthogy a gyakorin érdeklődsz egy olyan dologról, amit más pont annyira nem tudhat, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!