A szomszédom semmit nem csinál! Miből él?
Társasház. Este hajnal 1-2-ig fenn van, tv-zik, áthallom. De ehhez hozzá jön, hogy már reggel 8:30kor már felkel és az első dolga hogy bekapcsolja azt az átkozott tv-jét és hangosra veszi, de szószerint ordít a tv-je ugyanis még a másik szobából ajtót bezárva is hallom. Ezenkívül egész nap otthon van, max kiugrik a boltba vagy lemegy sétálni. Egyedül él, egy kis nyomi 35-40 éves emberkéről van szó. Vendége sosincs, maximum ha UPC szerelő jön nála. Néha pedig őrjöng, veri a falat, kiabál. És ez megy már 3 éve legalább, amióta ideköltöztem! De lehet hogy már régebb óta "ingyen" él.
Kérdésem az lenne miből élhet ez az emberke? Csak arra tudok gondolni hogy ez egy ÉLÖSKÖDŐ. Az állam vérét szívja biztosan valami segélyen. Engem már idegesít, már várom, hogy elköltözzek innen egy pár hónap múlva.
Kérdező ... nem azt mondtam, hogy örökölt 3db lakást, csak hogy kb 1000 dolog van amivel meglehetne magyarázni a helyzetét és ilyenkor hülyeség rögtön azzal jönni, hogy biztos lopja az államtól a pénzt :)
Ezen mit nem lehet érteni?
Abból éltek amiból akartok, de ha valaki sunyin az adófizetől pénzéből él úgy gondolom azt feljelenteni kell! Pl. volt már rá példa hogy depressziósan leszámoltatta magát és elment nyaralni, de lebukott mert facebookon látták a fotóit hogy mennyire depressziós....
Na már most ti nem laktok itt a szomszédom mellett, én lakom itt, én tudom hogy valami nem stimmel vele, és jók szoktak lenni a megérzéseim. Sajnálom kedves szomdszéd de rád fogom küldeni az OEP-et hogy nézzék már meg mennyire is vagy te "beteg".
Kezdező, de honnan tudod hogy állami pénzen van? Azt meg főleg, hogy jogtalanul?
Nekem csak ez nem tetszik. Kb ugyan az amikor egy tudatlan ember meglát egy X6os BMWt és rögtön az az első gondolata, hogy biztosan lopta valahonnan a péznt.
Te és a hozzád hasonló emberek honnan tudják pontosan az igazságot? Ne csodálkozz ha holnap az FBI keres. Sok ember fizetne a különleges tehetségedért...
"Te és a hozzád hasonló emberek honnan tudják pontosan az igazságot?"
Intelligencia barátom.
"Pl. volt már rá példa hogy depressziósan leszámoltatta magát és elment nyaralni, de lebukott mert facebookon látták a fotóit hogy mennyire depressziós...."
Pl. a depressziónak pont jó ellenszere, ha az ember elutazik, én tavaly küzdöttem vele egész tavasszal, aztán elhúztam egy hétre Firenzébe és teljesen helyrejöttem. De nyilván akik látták a fotóit, azok képzettebbek, mint az orvosok, mert még egy pszichiáter sem pár fotó alapján állapítja meg, hogy valaki beteg-e.
Te meg keress magadnak valami értelmes elfoglaltságot ahelyett, hogy a szomszédot lesed, mert ez ritka szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!