Nem bírom tovább, hogy apámmal élhek, de nagyon hiányzik a cicám, hogyan tovább? Van albérlet egyáltalán, ahova jöhetne?
Tarthatatlan a helyzet, bár tanulok még.
Nem szereti, hogy itt vagyok, perlekedik, iszik, hazugságokkal gyanusít, állandóan nekem akar jönni.
Viszont vannak állataim, akuket sajnálok. De nem is vihetem magammal őket, meg megszokták a környezetet, etetné is őket.
Legszívesebben beraknám egy hordozóba a macskámat és vissza se néznék.
Tényleg sajnálom, ami most veled történik. De ha tanulsz, hogy a manóba tudnál albérletbe menni?
Kicsit zavarosan fogalmazol. Vannak állataid, akiket etetne apád. Egy macskát magaddal vinnél. Na de hová? Anyukád hol van?
Dolgozni kell az iskola mellett, nincs más választásom. De ez a helyzet borzalmas, nem százas. Nyugdíjas és nem tud mit kezdeni magával. Főleg az elmúlt 3 év volt szörnyű, fel nem lehet fogni. Nem kis dolgokról van szó, mint higy párszor leordította a fejem. Sehova nem is enged.
Csak ehhez a cicához ragaszkodom annyira, de nincs mit tenni...
Van olyan albérlet, ahova viheted a cicát.
Még fogja szokni, az elején törődj vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!