Osztatlan közös tulajdonú telken ha kivan alakítva automatikusan nyitódó kapubeálló, akkor a többi lakó hivatalosan szabotálhatja a bejutásom?
gondolok itt arra hogy pl megváltoztatják a kapu vevő frekvenciáját és ezért nemtudok beállni.
aztmondják a közösköltség sok más dologra kell a kapun kívul
szóltak hogy ne használjam a kaput de én. továbbra is használom,van egy sanda gyanúm hogy a kapu beléptetö kodját megváltoztatják hogy én ne tudjak beállni
ezt jogilag helyesen teszik?
Tehát ha jól értem, akkor van egy rossz állapotban lévő kapu ami bármikor tönkremehet/nagyon hangos a működése, ezért megkértek téged, hogy ne azt használd. De te egy f_sz vagy és a kérés ellenére is a sz_r kaput használod. Most pedig azon problémázol, hogy tehetnek-e valamit azért, hogy betartassák veled a kérést.
Én ezért nem szeretem a társasházakat, mert általában mindig van egy idióta, aki képtelen az együttélés alapvető szabályait betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!