Fákat ültettem a társasház elé, az egyik lakó nyavalygott. Hogy oltsam le?
Figyelt kérdés
Van egy nagy füves placc a ház elott a parkoló elott. Ki ültettem Ida a 6 virágcserepnyi saját nevelésű fűzfamat, hogy majd ha megnőnek árnyékot adjanak az autóknak. Többen is üdvözölték ezt a fejleményt, az egyik lakó azonban fanyalgott nagyon amikor azt válaszoltam neki hogy ezek fűzfák.
Ti mit reagálnatok erre, vélemény ?
2018. máj. 29. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ez tök jófej dolog tőled, viszont engedélyt kellett volna hozzá, hogy közterületre fát ültethess.
2/7 anonim válasza:
hát de há' e'vöszi a kilátást :D
3/7 anonim válasza:
Lepontozhatsz, de engem irritálna ha a fáktól nem látnék ki az utcára. Továbbá ha kinyitnám az ablakot tele lenne pollennel, levéllel a szoba.
Miért nem a saját ablakod elé ültetted?
4/7 anonim válasza:
Ráadásul ha tűz van nehezebben férnek oda a tűzoltók és akadályozza a mentést.
5/7 anonim válasza:
Meg kéne tudni, hogy mi volt az oka. Esetleg allergiás a fűzfára? Sokan allergiásak rá. Akkor kezdett fanyalogni, mikor megmondtad a fajtáját? Ha még nem öltél bele sok pénzt, akár esetleg le is cserélheted olyan fákra, amire nem allergiás (meg kellene beszélni vele). De az is elképzelhető, hogy más miatt (kilátás, napfény) miatt zavarná vagy egyszerűen rosszindulatú. Tisztázni kéne vele.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is allergiás, én is az vagyok mégpedig elég súlyosan, bár én megmondanám, hogy ez a bajom vele. Kérdezz rá, hogy miért zavarja az ötleted.
7/7 anonim válasza:
Szerintem aláírást kellett volna gyűjtened, hogy mindenki beleegyezik e. Ha egyetlen lakó is pattogna, akkor nem ültethetsz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!