Mit tudok csinálni a szomszéddal?
Figyelt kérdés
Társasházban lakunk, albérletben. Viszont a mellettünk lévő szomszéd ugymond zaklat minket. Van egy 2 éves gyerekünk is. Olyanokat talál ki,hogy mi hajnali 6 órától, este 11-12 óráig csapkodjuk az ajtókat,a szekrény ajtókat, fúrunk, ugrálunk. Na meg, hogy egész nap sír a gyerek. Ebből annyi az igaz, hogy igen néha sír a gyerek,de azért az elég nagy túlzás,hogy egsz nap... Most is átjött,hogy reggel óta dörömbölünk, és belevette az alattunk lakót. Akivel már többször is beszéltünk erről,de ő nem hallja,hogy mi ugrálnank vagy csapkodnánk bármit is. Elég érdekesnek tartom,hogy pont a mellettünk lévő hallaná ezeket. Meg is fenyegetett,hogy legközelebb máshogy intézi ezt az egészet. A tulajdonosnak szóltunk, ő annyit mondott,hogy valószínűleg a lakást akarja. Na de már most, ne fenyegessen és zaklasson minket,mert neki a lakás kell. Ha esetleg rendőrt hívok akkor az tud tenni valamit? Vagy valakinek ötlet?2018. aug. 26. 13:55
1/4 anonim válasza:
Közöld vele, hogy ha még egyszer becsönget, kopog, zavar benneteket, feljelentitek a rendőrségen zaklatásért. Nekem is volt dolgom ilyen idiótával, amint ezt kellő nyomatékkal a tudomására hoztam, leállította magát.
2/4 anonim válasza:
Én is jelentettem fel hasonló idiótát zaklatás miatt, négy hónapig ült is érte (igaz, büntetett előéletű a pali).
3/4 anonim válasza:
kispórolták az épületből az anyagot, a vállalkozó nyert, a szomszédok vesztenek :) én a rúd másik végén vagyok, mert nekem családi házam van igaz, de van 1 szomszédom akinek van 3 olyan gyereke, akit még beszélni nem hallottam, kizárólag üvölteni,s persze hol? a nappalim előtt. a gyerek szó szerint nem tud beszélni, csak 90+ db felett üvölteni torkaszakadtából, s ki van felháborodva? érted. remélem nálatok nem ez a helyzet. viszont ne így oldjátok meg, ha érzed magadban az erőt, akkor szedd össze magad, és kérdezz rá kerek perec mikor mi hallatszódik, vagy menj át és kérd meg engedjen be, megfüleled...
4/4 anonim válasza:
Panelban hülye módon bír terjedni a hang, volt, hogy én is azt hittem, a mellettem/fölöttem lakó zajong, aztán 2 emelettel arrébb volt a zaj, sőt, olyan is, hogy egy házzal arrébb volt nagyon hangos zaj és úgy hallatszott, mintha a szomszédban lenne átlagos hangosságú. Lehet, hogy nempanel házakban is így van. Értesd meg a szomszéddal, hogy valaki más csinálja, és ha nem titeket bäsztat, akkor hamarabb kiderítheti azt is, ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!