Ti eljonnetek arrol a helyrol ahol nem erzitek jol magatokat?
Figyelt kérdés
23/F
Egyedul, maganyosan, elveszettnek sokszor.
2018. aug. 22. 12:42
2/16 anonim válasza:
Persze, már többször meg is léptem. Miért ragadnék bele egy olyan helyzetbe, ami nem felel meg? Látom Angliát a kulcsszavak között, az egyik nagyobb lépésem pont az volt, hogy elköltöztem onnan egy másik országba, miután gyűlöltem ott élni.
3/16 anonim válasza:
Angliáig rohantál, és végre rájöttél, hogy ott sincs kolbászból a kerítés? :D
Gyere haza!
4/16 anonim válasza:
Egyértelmű...minek legyek ott, ahol nem jó nekem?
Annyi a különbség, hogy én direkte olyan helyre megyek szívesen, ahol egyedül vagyok és magányos.
#3 mindenesetre Angliában van más perspektíva is az üres krumplievésen vagy a pőre éhezésen kívül.
5/16 anonim válasza:
Szintén Anglia, és szintén magányos vagyok én nem is szeretek ott élni.
De kényszerből muszáj vagyok itt maradni amíg tart az egyetem.
Ha téged nem köt oda semmi úgy mint engem, akkor azt tanácsolom, hogy ne maradj ott.
6/16 he84 válasza:
Nyilván eljönnék. Kissé fura kérdés.
7/16 anonim válasza:
Nem. Direkt keresem az életemben azokat a lehetőségeket, ahol a lehető legszarabbul érzem magam. :D
8/16 anonim válasza:
Én pl mennék, most lettem egyedülálló, melóm gázos, bár jól keresek, mennék messzire innét :( Álmom Anglia lenne, valami kisebb városka. 29 vagyok, nő.
9/16 A kérdező kommentje:
Koszonom eddigi valaszokat.
Johetnek meg nyugodtan.
2018. aug. 25. 21:05
10/16 anonim válasza:
Dehogyis, minden erőmmel azon lennék, hogy ott maradjak. Hiszen ahhoz, hogy jobb legyen az életed, erőfeszítéseket kéne tenni, azt meg nehogy már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!