Az normális dolog, hogy az alattunk lakó emiatt fenyegetőzik?
5-ös, már RÉG nincsen csendrendelet, AKÁRMIKOR vergődhet a másik - sajnos :D
Kérdező, ki kell röhögni, aztán csá.
Nekem az alsó szomszédom felkopodtatott és elkezdett ordibálni, hogy eddig eltürte, hogy folyamatosan tologatjuk a bútorokat, hisz most költöztünk oda, de hagyjuk abba, mert ezt már nem bírja és folyton ezt hallja még a tévéjét sem tudja nézni tőle.
Persze mi semmit sem csináltunk, még az székeket sem húztuk a földön.
Ez után párszor feljött és minden alkalommal kicsit hangosabban ordított és elképzelhetetlenebb dolgokkal fenyegetőzött. Majd egyik alkalommal csendbe maradt előttem, mert meghallottam az a nyikorgató hangot és látta, hogy nem én csinálom mert előtte álltam.
Kiderült, hogy a felettem lévő emeletről jött, de olyan halk volt és ritkán jött elő, hogy nekem addig a pillanatig fel sem tünt :D, de az alattam lévő öreg nő már kikészült tőle.
Szimplán nincs semmilyen elfoglaltsága és a legkisebb dolgokon is felhúzza magát.
Persze onnantól kezdve nem láttam, de rengeteg hozzá és a te történetedben leírt bolog öreg van.
Ne foglalkozz velük.
Legközelebb ha felmegy, akkor nyisd ki az ajtót majd pár másodpercmulva szó nélküld csukd be... Várd meg mire felhozza a közösképviselőt vagy esetleg rendőrrel megjelenik csendháborítás miatt :D
Magyarázd el nekik a helyzetet és ők majd elhallgatatják a az öreget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!