Szerintetek 16 évesen, közel 500kmről egy kapcsolat működhet?
Nem. A távkapcsolat, akkor működhet, ha van lehetőség rendszeres találkozásra. Gondolom, ez 16 évesen nem megoldott.
Nekem volt távkapcsolatom, de felnőttként, mindkettőnknek volt autója, minden héten tudtunk egymáshoz menni, és hetente több napot együtt tölteni.
Én ezt a "működhet?"-et úgy fogalmaznám meg, hogy - szerintem - fenn tud maradni, így, ebben a formában, addig, ameddig majd függetlenedni tudsz te is, és a "párod" is a szülőktől, illetve a továbbtanulástól... Magyarán mondva mindattól, ami ezt az 500 kilométert megtestesíti.
Ha erős a kapcsolat, és kölcsönösen fontos számotokra a fennmaradása, akkor az nem az 500 kilométer miatt fog megszakadni, abban biztos lehetsz. Természetesen nem azt mondom, hogy ez nem nehezíti meg, mert igenis megnehezíti. Tönkretenni viszont nem tudja. A távolságot igenis át lehet hidalni. Egy ideig legalábbis bizonyosan. Utána pedig, mint mondtam, nagy valószínűséggel össze fogtok majd költözni, vagy legalábbis sokkal többet tudtok majd fizikálisan is együtt lenni a jelenleg fennálló állapotnál.
Szóval igen. Nagyon is működhet.
Szerintem hosszú távon nem.
Egyrészt korotok miatt, mert még a rendszertelen találkozástok sem biztosított, (anyagiak, szülők nem szivesen endedik el ilyen távolságra egyedül ennyi idős gyereküket),másrészt hamarabb-később megjelenik a 'zöldszemű szörny' (a féltékenység) a, a találgatásokkal: "mit csinálhat ha nem éppen velem 'beszél', hogyan hárítja el a kisértéseket.
.
A fentiek alapján inkább 'nem', mint 'kis mértékben lehetséges'.
16 évesen nem, mert nem tudtok 2-3 hetente pár napig együtt lenni, hogy értelmes, közös élményetek is lehessen.
Nekünk 1000 km volt anno fél évig, de havonta 4-5 napot hol otthon, hol itt töltöttünk túráztunk, beszélgettünk, strand, söröztünk, vagy napokig csak szerelmeskedtünk :D
Ja, és persze tudtuk, hogy fél éven belül össze akarunk költözni mert minek húzzuk a dolgot?
1,5 éve élünk együtt, szóval bejött :)
Az emberik közötti szerelmi kapcsolat a természetben a szaporodást szolgálja. Az interneten nem lehet szaporodni.
(kedves leendő lepontozóim, mielőtt csöppnyi agyatokkal rányomtok a piros kézre, próbáljátok meg értelmezni, amit írtam, és eltekinteni a legfelszínesebb értelmezésétől. Ha nem megy, mehet a lefele kéz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!