Valakit bántanak az épületben, mit tegyek?
Nagyon nagy a panel, de rendszeresen hallom, hogy valaki torka szakadtából ordít (erre ébredtem ma), csapkod valamit, amitől zeng az egész ház. Utána, mikor abbahagyta a kiabálást, elkezdtem jobban fülelni és akkor hallottam még, hogy valaki nagyon zokog és próbál a másikkal beszélni, aki szerintem nem normális, mert annyira ordít. Ez rendszeres itt és nem értem, hogy mást hogyhogy nem zavar. Baromi ijesztő a számomra és szeretnék segíteni azon, akivel ezt teszik, de nem tudom azt sem, hogy melyik lakásból jön a zaj...
Mit tegyek? Mire a rendőrség kiérne, .ár lehet, hogy abbahagynák és nem találnánk meg, hogy melyik lakás.
Nyugodtan hívd fel a rendőrséget! Szépen elmondod, hogy a szomszédból éles síkoltás hallatszik. Félsz, hogy valami baja történik az illetőnek, úgy ítéled meg, hogy szüksége van segítségre. Plusz nem tudsz aludni és másnap dolgoznod kell.
A segélyhívó számon majd eldöntik, hogy mit csinálnak. Te neked az egyetlen felelőséged, hogy bejelented. A többi már a rendőrség dolga. Nem is muszáj megmondani, hogy ki vagy, Híváskor elég ha bejelented a lakcímedet. Pl. Budapest utca 19 lakosa vagyok, a házban valaki torka szakadtából kiabál, zavarva az esti nyugalmat és félsz, hogy baja történik valakinek. Lehetséges-e, hogy egy rendőr kijöjjön?
Igen, hívd a zsarukat, az esetek nagy %-ában őket is meg fogja támadni az ilyen idegbeteg barom.
Akkor neki meg csengettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!