Ti is szerettek ilyen amerikai utcaképeket nézegetni?
Nem szoktam, de nem is szeretek ilyeneket nézni, maximumot egy-néhanyszor.
Nekem az amerikai utca kép nem tetszik. Kb. Egyforma színű, formájú, építésű házak,.unalmasak. Fákat is ritkán látok. Egyszóval egyforma minden. Európában azért nem mindenház csont egyforma az utcákon általában.
Szerintem például általánoságban egy skóciai, horvát, vagy velencei utcakép sokkal szebb, mint egy amerikai.
A linkedben a tipikus kertvárosi utcakép látható, ami nem olyan lenyűgöző a többségnek, mint neked kérdező. Nem azt mondom, hogy nem szépek, de én milliószor szebb helyeket mutathatok Amerikán kívül.
Szerintem pl. Olaszország sokkal hangulatosabb a kis elszt, sikátoros városkáival.
Vagy az alpesi falvak, esetleg Ticino a hegyek között szétszórt olaszos falvacskáival.
Én az európai belvárosokat szeretem. Prága, Bécs, Budapest... És itt Magyarországon nem csak a fővárost. Szeretem pl Fehérvár zegzugos történelmi belvárosát, vagy Szombathely hatalmas fő terét tele szökőkutakkal.
A link egyébként nem működik, bár a válaszokból ítélve kertvárosi utcakép lenne. Hát annak is meg van a maga bája. De nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!