Ti is szerettek ilyen amerikai utcaképeket nézegetni?
2018. júl. 14. 20:40
1/20 anonim válasza:
A hazám sosem lehangoló, ellenben a te linked nem működik:)
2/20 anonim válasza:
Miért lenne lehangoló?
Ott is van vagyonos, gyönyörű környék, ahogy itt is, s mind a két helyen találni szépszámmal lepukkant utcákat is.
3/20 anonim válasza:
Itt és ott is vannak szép, és rossz állapotú helyek. A kérdés, hogy melyikre fordítasz nagyobb figyelmet.
4/20 anonim válasza:
Azt is megnézted, hogy alig van ember az utcákon?
Nekem ez a fura, biztos 1 nkm-re jut vagy 2 ember.
Itthon meg vagy 500.
5/20 anonim válasza:
keveredj be Baján a Harcsa utcába
6/20 anonim válasza:
Az USA nekem mindig elég uncsi volt. Las Vegas azon kevés helyek közé tartozik, ahova akkor sem mennék vissza, ha fizetnének, de en bloc az ország is maximum a természeti szépségei miatt menő, épített környezetben Európa meg Ázsia kilométereket ver rá.
7/20 anonim válasza:
nekem amerika sose tetszett, ilyen kertvárosi hangulat pedig pest megyében van, itt lakom :D
9/20 anonim válasza:
Szóval újra...
Én azokat szeretem legjobban, ahol teljesen a fák alatt van egy kertvárosi rész. Nagy, magas, 50-100 éves vagy idősebb fák, alatt a nagy házak, atók, gondozott gyep, virágok, közelpen egy tóval
10/20 anonim válasza:
Egy-egy balatoni üdülővároskánál semmilyen amerikai kertváros nem hangulatosabb =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!