A szomszéd 2 hete fúr, mit lehetne tenni?
És novemberig tartana. Ezt nem akarjuk elviselni mert kisbaba van nálunk a családban és kell neki a pihenés.
Amúgy a többi lakó sem örül ennek. Azzal a szomszéddal nem lehet szót érteni. Mikor a kisbabára hivatkoztam csak vállat vont és mondta hogy jelentsem fel ha akarom. Igazi bunkó.
Ha a folyosón van a villanyórája, beragasztod lekapcsolt állapotban a kapcsolót.
De inkább fordulj a jegyzőhöz, birtokháborítás címszóval.
Lehetni lehet felújítani, de nem állandóan.
Van ismerős, aki évente 3x kitapétázza a lakást. Komplett idióta.
Ha novemberig fúr, akkor nem marad fal a lakásban, de az alsó és a felső szinten lakóknak sem árt vigyázniuk, mert lehet, hogy padló és mennyezet sem marad.
Amúgy én első körben vele beszélnék. Egyébként szerintem azzal, ha napközben (mondjuk reggel 8-tól este 6-ig) fúr, azzal - ha nem fúr el valami olyat, ami az egész közösséget sújtja (komplett áramszünet az egész házra,mondjuk zárlatot okozva, pl.) - nos, azzal nem lehet mit kezdeni, viseld el.
Ha este 6 után fúr, na akkor viszont bemószerolnám, először a közös képviselőnél, aztán ha 0 eredmény, akkor a rendőrségen is feljelenteném.
18:29
Családellenes libsis.
A gyereknek bizony pihennie kell. Ezt nem szabad hagyni.
Gondolom ha a te szomszédod csinálná ezt akkor mosolyogva elnéznéd...
Milyen vigyázzban állásról beszélsz?
2 hétig szó nélkül tűrtem és utánna kérdeztem rá hogy meddig tart.
Ha veled lesz ilyen akkor majd olvasd vissza a válaszod. És viseld el a több hónapos fúrást szó nélkül ha már ilyeneket írsz.
Jelentsd fel, ha akarod 😃
Ennél többet nem tehetsz
A válasz nem neked szólt. Azóta törölték azt amire írtam.
ezek a kisbabás vérmamák mindig túloznak, és láthatóan rohadtul ráérnek:))
jó az idő, kimászol a pujával a parkba, ott jó a levegő, jobban is alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!