Mit tegyek, hogy a lakóház ne utáljon ki?
Nem értettem soha azokat akik rávannak izgulva a többi emberre , es figyelik ki mit csinal , en hajnalban alszom , jarhatnak magassarkúval salsat a fejemen , vagy ha gyereksirást halllok , abszolút nem zavar , tudom hogy emberek közt lakom, nem házban , nem dzsungelben, es ha sir a gyerek , halistennek nem az enyém hisztizik .
Szeretem hallani h nem vagyok egyedul .
Nem normalis dolog annyira összevont szemöldökkel figyelni masokat egesz nap !!!
A gyereksírással nem tudsz mit kezdeni, szeretgesd és majd abbahagyja. Ezt megérthetik a szomszédok is. Nekik is volt vagy lesz kicsi gyerekük.
Anyáddal viszont ha ott laknánk, a tagbaszakadt párom igen elbeszélgetne valamelyik hajnalban, és alighanem meggyőzné arról, hogy attól, hogy ötvenévesen még húszéves nőcinek hiszi magát, nem fog annak kinézni, és ebben a korban már a viselkedése tehetné vonzóvá, de így az sem...
Ahol gyerek van, ott zaj is. Nem zavarna a hiszti és a sírás. A mi házunkban is van, hogy végig üvölti a gyerek a lépcsőházat, hogy ő nem akar bölcsibe menni, hazafelé meg haza nem akar menni... Nem zavar, értem, nem lehet betömni a száját és a szülők végtelen türelemmel nevelik őket, szóval ez van. Egyszer nekem is lesz gyerekem és én is csak remélni tudom, hogy mindenki így fog hozzánk állni.
Viszont a reggeli kopogástól, felnőtt ember kiabálásától én is kibuknék. Megértem, hogy segítségre van valakinek szüksége, de ezt lehet csendben is, nem kell végigtrappolni a tömbön ezzel tutira felébresztve mindenkit.
Valószínű másik állást keresnénk én is, ha anyám menthetetlen...
Ezen felül viszont nem kell túlpörögni, mindenki idegesítő szomszéd néha. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!