Az osztrákok miért utálják a magyarokat?
Randiztam egy sráccal és mikor először beszéltünk és utána neten, nem jött rá, hogy magyar vagyok. Majd nem értettem valamit és elárultam személyesen, hogy hát magyar vagyok.
Utána olyan flegma lett, meg lekezelő, hogy szar a németem, meg minden. Érdekes addig nem volt baj, olyannyira, hogy fel se tűnt neki, higy esetleg külföldi lennék. Az egyik nagyszülőm német, de leginkább az iskolában tanultam. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Pedig egy tüneményes srácnak tűnt, orvos volt.
Nincs üldözési mániám, de nagyon lekezelőek, ha vásárolni mész át, akkor is. Mióta itt dolgozom, még inkább és főleg az idősebbek.
"De olyan is volt, hogy kis osztrák faluban keresztülmentünk a barátnőmmel, és füttyögtek utána, kb az a magyar vidéki színvonal, vagy még annál is lejjebb."
Melyik faluban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!