Szerintetek is Eger a legélhetőbb város Magyarországon?
Eger tényleg szép, szeretek oda járni, abban nem vagyok biztos, hogy munkahelyek szempontjából nagyon el van eresztve.
Kőszegről teljesen igaz, amit írtak, hozzáteszem, Sárvár is hasonló, Szombathely pedig a fiatalabbaknak jó. Több a szórakozási, sportolási lehetőség, nagyobb a választék az óvodákban, oktatási intézményekben, bár tény, hogy kocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető Kőszegről.
Szép város, de messze nem a legélhetőbb.
Ráadásul Heves megye, aki ismeri, ez mindent elmond.
Borzalmasan rossz utak, lopások, kokérók mindenütt, munkalehetőség csak a multiknál, és rengeteg sűrű sötét ember.
Munkalehetőség?
Ha lenne, nem jöttem volna el. Az öcsém se jött volna el,a barátaim és az ismerőseim többsége sem. Aki maradt, az is munkanélküli.
A többi igen, szép, ezért is sajnáltam eljönni, de valamiből meg kell élni, kifizetni a strandbelépőt, biciklit venni, az ország egyik legdrágább piacán krumplit venni...
A távolság más hasonló méretű városban is ekkora, de azért ne mondd, hogy Lajosvárosból csak úgy leruccan az ember gyalog a Tescoba.
Igaz, a buszközlekedés az nagyon jó a főútvonalakon.
Miért pont Eger lenne a legélhetőbb? Kinek mi. Nekem pl. a jelenlegi lakhelyem élhetetlen, mert naponta több órát ingázok, a páromnak szuper, mert 1 km-re lakunk a munkahelyétől, a gyerekeknek szintén jó.
A kőszegi gimibe jártam, 5 éve az osztálytalálkozón az összes kőszegi osztálytársam panaszkodott a városról.
Tényleg nagyon szép kisváros és a természeti környezete is az. Valami mégsem passzolhat, nem tudom mi, mert különben nem lennének viszonylag olcsók az ingatlanok főleg a környező szép kis falvakban.
Eger szép helyen fekszik, a környéken sok túralehetőség van, a belvároa szép, de ennyi.
Valahol dolgozni kell, munkalehetőségekben meg sosem bővelkedett a város, most talán van egy kis munkaerőhiány, de ha újabb válsag jön, megint szívás lesz. Aztán nincsen elkerülő, a 2*2 sáv a városon át folyton bedugul. Autópálya sincs kiépítve Egerig, viszonylag kanyaros 2*1 sávos elválasztott út vezet a városba az M3 felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!