Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is Eger a legélhet...

Szerintetek is Eger a legélhetőbb város Magyarországon?

Figyelt kérdés
Kétség sem fér hozzá, gyönyörű helyen fekszik, sok termálfürdő van a közelben, szép a történelmi belvárosa, a vár, a patakparti bicikliút, kicsik a távolságok...stb. Nyilván gazdaságilag is virágzik, rengeteg a munkalehetőség, jól gondolom?

2018. máj. 22. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nincs sok munkalehetőség, keveset fizetnek mint mindenhol a környéken és nagyon szűk a város. Alig lehet parkolni, férni, nem ilyen forgalomta tervezték. Itt élek, de nem a szívem csücske.
2018. máj. 22. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Eger tényleg szép, szeretek oda járni, abban nem vagyok biztos, hogy munkahelyek szempontjából nagyon el van eresztve.

Kőszegről teljesen igaz, amit írtak, hozzáteszem, Sárvár is hasonló, Szombathely pedig a fiatalabbaknak jó. Több a szórakozási, sportolási lehetőség, nagyobb a választék az óvodákban, oktatási intézményekben, bár tény, hogy kocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető Kőszegről.

2018. máj. 22. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Szép város, de messze nem a legélhetőbb.

Ráadásul Heves megye, aki ismeri, ez mindent elmond.

Borzalmasan rossz utak, lopások, kokérók mindenütt, munkalehetőség csak a multiknál, és rengeteg sűrű sötét ember.

2018. máj. 22. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Munkalehetőség?

Ha lenne, nem jöttem volna el. Az öcsém se jött volna el,a barátaim és az ismerőseim többsége sem. Aki maradt, az is munkanélküli.

A többi igen, szép, ezért is sajnáltam eljönni, de valamiből meg kell élni, kifizetni a strandbelépőt, biciklit venni, az ország egyik legdrágább piacán krumplit venni...

A távolság más hasonló méretű városban is ekkora, de azért ne mondd, hogy Lajosvárosból csak úgy leruccan az ember gyalog a Tescoba.

Igaz, a buszközlekedés az nagyon jó a főútvonalakon.

2018. máj. 22. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Miért pont Eger lenne a legélhetőbb? Kinek mi. Nekem pl. a jelenlegi lakhelyem élhetetlen, mert naponta több órát ingázok, a páromnak szuper, mert 1 km-re lakunk a munkahelyétől, a gyerekeknek szintén jó.

A kőszegi gimibe jártam, 5 éve az osztálytalálkozón az összes kőszegi osztálytársam panaszkodott a városról.

Tényleg nagyon szép kisváros és a természeti környezete is az. Valami mégsem passzolhat, nem tudom mi, mert különben nem lennének viszonylag olcsók az ingatlanok főleg a környező szép kis falvakban.

2018. máj. 23. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem, nem az. Rossz utak, munkanélküliség, limitált kultúrához való hozzáférés, punnyadt és unalmas, gasztronómailag egy normális hely van, a Macok, és a alig van élet, nincs normális üzlet (semmilyen), sem nem állami iskola. És a többi. Ráadásul keleten van.
2018. máj. 25. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Eger szép helyen fekszik, a környéken sok túralehetőség van, a belvároa szép, de ennyi.

Valahol dolgozni kell, munkalehetőségekben meg sosem bővelkedett a város, most talán van egy kis munkaerőhiány, de ha újabb válsag jön, megint szívás lesz. Aztán nincsen elkerülő, a 2*2 sáv a városon át folyton bedugul. Autópálya sincs kiépítve Egerig, viszonylag kanyaros 2*1 sávos elválasztott út vezet a városba az M3 felől.

2018. máj. 28. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
Ha van jó melód akkor jó ott lakni, de nem mindenki dolgozhat home officeban.
2023. máj. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!