Mit lehet tenni a szomszéd kakasával?
"Majdnem belváros". Ennyi erővel én is majdnen a belvárosban lakom, csak kertes házas övezetben. :D
Senki nem fog vigyázban állni és lábujjhegyen közleledni/élni/állatot tartani/zenét hallgatni, mert neked van egy gyereked. Nem körülötted forog a világ.
Minden rendszeres zajt meg lehet szokni. Laktam 50 éve vasútállomás mellett, a gőzmozdonyok sípját is megszoktuk egy-két nap alatt, föl se ébredtünk rá később. Laktam villamos útvonala mellett, annak a csilingelését is megszoktuk. Laktam templom mellett, a harang gyomorremegtető bongása is csak eleinte zavarta az éjszakai nyugalmunkat. Vidéken is éltem évtizedekig, egyedüli, ami zavart, ha a szomszéd kölke kirakta a teraszra a hangfalakat, s bömböltette a Dupla Kávét.
Minden érzékszervünk rendkívül alkalmazkodó. A szemünk is pillanatok alatt megszokja a félhomályt, az orrunk is legfeljebb fél percig érzi a legpenetránsabb bűzt is.
Szóval annyira azért nem vészes a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!