Budapestiek (Budapest közigazgatási határán belül élők), mennyit ingáztok egy nap tömegközlekedéssel és milyen messze laktok a munkahelyetektől?
Szerintem aki Budapest tömegközlekedését rossznak titulálja, az valami burokban él és én is vállalom, ha emiatt le leszek pontozva. :)
Ha annyira rossz, akkor miért dicsérik a külföldiek is agyba-főbe?
A minőség lehetne jobb, ez tény. De összességében szerintem a lefedettség és a járatok sűrűsége egészen kiváló.
A lefedettség még mindig nem hat meg. ;)
Amúgy Bécs.
Igen, a szállástól 10 percet gyalogoltunk a metróig (na és?), de onnantól gyors metrókat kaptunk.
Meg Prága is jobbnak tűnik, ott még nem voltam, de az igazi hálózatot alkotó villamosok, amik gyorsak és a fajlagosan több metró.
E két városhoz ilyen téren se fogunk sohasem felnőni.
Kórház után egyel laktam, a munkahelyem potom másfél óra befelé (2 átszállás), de hazafelé 3 órává is dagad a hülye "várj 40 percet a hévre", meg 15-öt a buszra bromságok miatt.
Kilométerben 40 kb., amit meg kell tennem.
Most is 35 km-re dolgozom (2 átszállás), maximum félóra a beút, haza meg ha lekésem a vonatot, 10-15 perc múlva jön a következő.
Aki szerint Bp közlekedés JÓ, az nem tudom, hol él.
Még RÉG otthon laktam, de akkor is egy kalap fos volt az egész.
- éjszaka NEM lehet hazamenni, mert éjfél-hajnal között SEMMI nem jár
- a tájékoztatás kritikán aluli még mindig, futár ide vagy oda
- a reptérre szánalmas a csatlakozás
- a járművek műszaki állapota nevetséges (kigyullad, füstöl, nem megy, lerohad, nem fékez, stb.)
- a klíma nem megy - de ablaknyitásra nincs lehetőség), vagy épp fűteni luxus -5 fokban
- a tisztaságról nem is beszélnék, mert 10/9 járművön hányinger
- a pályák állapota kritikus, mindig foltozzák, de minek?
De igen, tényleg tök jó a tömegközlekedés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!