Ti is „örültök”, hogy megkezdődött a fűnyíró-szezon?
Alig vártam már, hogy 17 és 21 óra között minden egyes nap felváltsa csendet a fűnyírók csodálatos hangja.
Mondjuk arra még nem sikerült rájönnöm, pedig elég sok szomszédot megkérdeztem, hogy mire használják a fűnyírókat a zúgatáson túl, mert a kertek, udvarok kinézete nem éppen a híres angol gyepet juttatják az eszembe.
(Olyan is akad, aki csak úgy beszalad közben meccset nézni, és elfelejti leállítani...)
Komolyan, a magyar proli miért szeret állandóan zajt csapni? Mit csinált a fleksz és a fűnyírók kora előtt?

Mindegy, mert a közelemben télen motorossal fűrészelni szokás, tehát 1:1.
2. dolog lenne jó kivitelezni:
A, a csendes fűnyírót - ez még álom;
B, olyan fizu és megbecsülés egymás iránt, hogy képesek lennének az emberek munkaidőn belül kertészt alkalmazni minden ilyen helyen, és NEM lenézve dolgoztatni őket! Így legalább mindenkinek lenne értelmes elfoglaltsága és a 17-21h is kulturált lehetne.

Panelból írok, egész évben szezon van. Ami halkabb, mint a kisfúró találkozása betonfallal, az nem éri el az ingerküszöböm.
Viszont a legidegesítőbb hang nem a fúró (és nem is a flex - vidéki születésű vagyok ám :) ), hanem a
1) Kisgyerek visítás
2) Szomszéd család válóper idején
3) Szomszéd családapa alkoholista életmódra való áttérés kezdetén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!