Üdvözlök mindenkit, Henriett vagyok. Ha megtehetnétek, az Egyesült Államok mely államába költöznétek legszívesebben és miért?
Én sem vagyok Henriett, ezért nem Illinoisba költöznék, hanem Massachusetts-ba, Nevadába, vagy Kaliforniába. :)
...de igazából inkább arra vágyom, hogy nyáron egy négyfős baráti társasággal beülni egy terepjáróba és keresztül-kasul bejárni az USA-t, közben kamerával mindent rögzíteni és egy amolyan road movie/doku-reality-t forgatni. Aztán jövőre újra visszatérni ugyanazokra a helyszínekre, új kalandokat keresve... :)
En legszivesebben vmi nyugodtabb helyre pl Montana, Whyoming mert ahol most elunk itt rengeteg ember van es folyamatosan koltoznek le Newyorkbol, Newjerseybol.
De ez nem fog megtortenni mert a felesegem nem koltozne unalmas helyekre :D
West Virginia , így tudnám hitelesen énekelni J. Denvertöl a Take me home-ot (imádom ezt a számot, most is énekelem... jajj, szegény szomszédok :D )
vagy Texas, mert mindig is kíváncsi voltam milyen ott az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!