Más panelben is ilyenek szomszédok?
Rengeteget gépelek a leghallkabb billentyűzettel, amivel valaha találkoztam. (Egy laptopon, nem valami MX Blue switches mehanikussal :) )
Na igen ... ez nem valami hangos.
Mégis mindig amikor neki kezdek gépelni a felettem lakó elkezdi ütögetni a radiátort és a padlóját valamivel.
Más zajforrást nem hallok, ezért azt feltételezem, hogy miattam csinálja.
Ha zavarja mért nem jön le szólni? Persze nem hagynám abba, mert ez semmi, de akkor is. Máshol is ilyen passzív agresszívok a szomszédok? Most már senki sem mer szolni a másiknak, csak ütögetik a radiátort? :)
Persze az a poén, hogy engem kicsit sem zavarnak a förtről jövő hangok meg ezek az ütögetések, mert mindig csinállok valamit vagy hallgatok valamit.
Inkább az zavar, hogy nem tudom, hogy ezzel nekem akarnak-e valamit jelezni és ha igen mért nem jönnek le.
20 éves vagyok. Igaz elég nagy darab és szakállas, de nem mondanám magamat ijesztőnek. Főleg úgy, hogy az édesanyukámmal lakom.
Az én szomszédom azért jött át szólni, mert hallotta, hogy a Gyerek kiönti a dobozból a lego duplot.
Erre nem voltam felkészülve. 😃
Volt már, hogy lekopogott a felső szomszéd a csövön, mert beszélgettünk este 11 kor... Ő meg hajnal 4-kor már a tv-t üvölteti, meg csoszog és általában csapkodja az ajtókat. Mikor kijelentette, hogy feljelent, mert a lakásban átalakítás folyt és nem kértünk TŐLE engedélyt, hogy leszereljünk egy régi gázbojlert, akkor telt be a pohár. Szépen, higgadtan elküldtem a halálf.aszára 🤣 tudtára adtam, hogy ha még egyszer meghallom, hogy minket szid másnak és hazudozik, akkor egy perc nyugta nem lesz... Azért még megjegyeztem az öreglánynak, hogy figyeljen oda a lépcsőházban, kár lenne véletlen leesnie. 🤩 azóta nem igen látom, a rend kedvéért meg szoktam várni hétvégén, míg elcsendesedik és akkor állok neki takarítani, üvöltő zene mellett. (nincs alsó szomszéd hála az égnek, őt sajnálnám).
Összegezve,, minden panelban vannak ilyen patkányok, akik beledöglenének abba, ha értelmes ember módjára viselkednének. Azért ne hagyd magad...
Nálunk nincs. Csak egy foggyos gyerek néha veri a radiátort.
Már volt hogy visszadübögtem a mi radiátorunkon. Erre abbahagyták.
“Persze az a poén, hogy engem kicsit sem zavarnak a förtről jövő hangok meg ezek az ütögetések, mert mindig csinállok valamit vagy hallgatok valamit.“
Én arra tippelek, hogy akkor az a “valamit hallgatás” zavarja őket. Nem létezik, hogy a billentyűzetedet hallják.
Igazabol panelje vallogatja.
Nalunk peldaul vastagok a falak, tavfutes megszunt, mindenkinek sajat kozpontija van igy utheted egesz nap a radiatort, csak a gyerekuvoltes hallatszik at, de az is halkan. Es meg kutyasok is vannak, azt is csak a lepcsohazban hallod.
Ellenben felesegem nagymamajanal brazilok laknal alul felul, ott olyan mintha motoros talalkozo lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!