Tanulhatsz zenét és éneket, csak nem odahaza gyakorolsz.
2018. márc. 12. 21:14
12/19 anonim válasza:
Persze, hogy van.
Nálunk is lakott már zongorán tanuló, és hegedűn tanuló is. Naponta órákon át a fél ház őket hallgatta :D
És a ez nem azt jelenti, hogy kellemes komolyzenét hallgatsz. Hanem konkrétan nyikorgást, szerencsétlenkedést, próbálkozást, vagy egy-egy kis rövid dallamot 100-szor egymás után.
Nem túl kellemes.
2018. márc. 12. 21:16
13/19 anonim válasza:
Különben ha a többség meg is szavazná még most is, hogy legyen betiltva továbbra is, akkor se biztos, hogy azokat is zavarná, akikhez valóban áthallatszik. Én direkt szerettem, amikor a mellettem levő lakásból áthallatszott a gyerekek furulyázása, zongorázása, eszembe se jutott problémázni miatta - és akkor sem jutott volna eszembe, ha a házirendben tiltva lenne.
2018. márc. 12. 21:18
14/19 anonim válasza:
Hangszigetelni kell egy szobát és ott gyakorolni.
2018. márc. 12. 21:27
15/19 BlackSword válasza:
Itt nyilván nem a gitár vagy a furulya a lényeg... Akár oboázhatsz is... (mondjuk annak nincs hangja) Inkább a dob, trombita, és hasonlóan hangosabb hangszerekre érthető... Meg persze a hegedű...
2018. márc. 13. 10:56
16/19 anonim válasza:
Ha tulaj vagy, akkor kezdeményezheted a házirend megváltoztatását, ha nem akarnak belemenni, akkor bírósághoz is fordulhatsz a kisebbség jogos sérelmére hivatkozva. A legtöbb társasházban engedni szokták, de csak bizonyos időszakban, pl. reggel nyolc és délután négy vagy hat között és persze hétvégén nem. Ha albérlő vagy, akkor nem a házirend ellen nem tehetsz semmit, max. próbálsz olyan hangerővel zenét tanulni, hogy ne hallatsszon ki.
2018. márc. 13. 21:03
17/19 anonim válasza:
IGen, tudod milyen rohadtul idegesítő, mikor a "zongoraművész" = tehetségtelen hüye naponta mondjuk 5-6 órán keresztül veri azt a szart, ráadásul tök hamisan?!
Komolyan, egy álom... dolgozni, pihenni nem tudsz tőle, de még egy filmet sem lehet megnézni, mert nem hallod.
2018. márc. 14. 12:18
18/19 anonim válasza:
Az én szomszédom gyereke furulyázik és elmondani nem tudom mennyire idegesítő, pedig az nem is egy hangos hangszer.
Viszont próbálom mindig az élet napos oldalát nézni, örülök, hogy nem dobol inkább! :D
És igen, létezik!
2018. márc. 14. 15:52
19/19 anonim válasza:
az mióta zenetanulás, hogy te hangszeren játszol? ;)
amúgy tök mindegy mit ír a házirend, jogszabályokat nem írhatja felül, márpedig mindenkinek joga van bármit megtanulni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!