Hogy lehetne leépíteni ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Közelünkben lakik egy család akik folyton szívességre kérnek minket hozzunk ezt azta boltbol, vigyük el ida oda hogy neki ne kelljen kiallnia a garázsból.2018. febr. 22. 05:53
2/7 anonim válasza:
Közölni kell szép szóval hogy bocs most nem ezt addig kell csinálni amig meg nem unják ezt a sok nem nem választ aztán majd keresnek egy másik családot akiket hülyiteni lehet
3/7 anonim válasza:
Nyilván egyébként jóban vagytok, különben nem kérnének meg semmire. Don Corleone, a keresztapa után szabadon: barátoknak sose mondj nemet. Ha mégis azt akarsz/kell mondanod érd el, hogy ő maga mondjon nemet a saját kérésére, belátva, hogy nem teljesítheted. Pl. mondd azt, hogy most ittál meg egy sört, nem vezethetsz, a melóhelyen maradt a jogsid, lejárt a műszaki, kitankoltál és most hozatsz benzint, akármi. 10X kibújsz a dolog elől 11-edszer már lehet, hogy nem is kér.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valamilyen betegségben szenvednek (mozgásszervi, bőrprobléma, stb.), így érdemes lenne pl. a helyi Cssk-t megkérni, hogy nézzenek rájuk, mert más segítség is szükséges lehet nekik.
5/7 anonim válasza:
Egyszerűen azt kell mondani hogy nem, dolgod van ne haragudjon stb.. aztán majd le szoknak róla egy idő után. Nekünk is volt ilyen szomszédunk és így állt le.
6/7 anonim válasza:
A szomszédunk járt így egy családdal.Én eleve meg sem adtam az esélyt erre,nem voltam bunkó,de a legelső kérésnél nemet mondtam.Azóta napi 15ször mennek át cigiért,fuvarért,tojasert,olajért stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!