Kipakolhatok másik kerületben lomtalanításkor?
Hogy lehet e azt sajnos nem tudom. Nyilván nem, vagy igen de a megadott időpontban. A gond akkor van, ha a lomtalanítás UTÁN hozza valaki a szemetet mint most itt nálunk. 2 napja volt lomtalanítás, és egy hatalmas kupac szemét figyel megint az egyik sarkon. Nyílván nem itt lakók rakták ki. Szerintem senkit nem “zavar” ha kirakod a MEGADOTT IDŐBEN...
egyébként nekem ez olyen “okosba oldjuk meg” kategoria.
Normális esetben, rendelned kellene egy konténert, illetve lehet sorob kívüli lom elszállítást is kérni - fizetség ellenében- ez rajta van a lomtalanításos papíron. Ebből azt szűröm le, hogy valószínüleg “nem lenne szabad”...
Bunkóságnak bunkóság,méghozzá nagy.
Ha a rendőr igazoltat,és nem kerületi a lakcímed(vagy talán még a lepakolt lomodnál lévő címnek is stimmelnie kell),akkor rendesen megcsinálhatják a szádat büntetéssel.
Másik verzió,ha egy két keményebb ottani lakos erősen megkérdezi,hogy itt laksz e,majd ők osztanak ki néhány maflást,meg négy defektet egyszerre.
Gondolj bele,ha legális lenne máshonnan is hozni,az egész Bp.,meg az agglomeráció odahordaná a szemetét.
Bár nem mostani a kérdés, de leírom a tapasztalataimat:
Amikor lomtalanítás van, akkor a rendőrök eltűnnek a környékről, mintha sosem lettek volna. Ahogy megjelenik az első területfoglaló, félmeztelenül egy kamulomon ücsörgő egyed, az utolsó rendőr is eltűnik. Nálunk naponta többször jár rendőrautó az utcában, ilyenkor egyet sem látok. Szóval:
Nyugodtan kirakhatod a lomot más kerületbe, a kutyát sem fogja érdekelni, hogy honnan jöttél. Én is mentem odébb 2 kerülettel amikor megjött az új kanapé, a régit meg nem tudtam hol tárolni. Senki nem kérdezte meg honnan jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!