Más is gondolja néha hogy el kellene költözni kettyófalváról egy másik országba?
Figyelt kérdés
Mondjuk valami tengerpartos helyre, vagy egy kisebb szigetre, valami ilyesmi?2016. okt. 8. 18:44
2/7 anonim válasza:
ja, egy lakatlan szigetre.. bár ott az első betegség elvinne.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem lakatlanra gondoltam. Kisebb országok tengerparttal.
Nekem ez az itthoni légkör néha több soknál.
2016. okt. 8. 19:12
4/7 A kérdező kommentje:
Én rájöttem nekem ez az ország már szürreális.
2016. okt. 8. 19:38
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ha szürreális "kettyófalvának" érzed ezt az országot, (azt nem mondom, hogy a hazádat, mert az túlzás lenne ez esetben) akkor máris csomagolj és indulj!
...és ebben semmilyen rosszindulat nincs részemről, meggyőződésem, hogyha valaki valahol rosszul érzi magát - különösen fiatalon - akkor onnan menni kell!
Csak fogadd meg, hogy soha nem jössz vissza, ... mert minek is jönnél!
7/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy elköltözöm tengerparta, és utána kettyófalvát onnan irányítom miután megvettem, és a kettyófalviak a gyáraimban fognak robotolni.
2016. okt. 9. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!