Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A falusiakat zavarja az ha...

A falusiakat zavarja az ha valami idegen mászkál az utcán a falujukban? Akit még sose láttak, nem helybéli

Figyelt kérdés
Szóval ezért köthetnek bele az emberbe a helyiek?
2018. febr. 8. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
100 évvel ezelőtt lehet volt ilyen, de manapság faluban is pottyantanak egymásra az emberek és inkább az ájfónt nyomkodják.
2018. febr. 8. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Falusiakat nem zavarja az idegen, más kérdés, hogy megnézik,

pontos személyleírást tudnak adni róla, még hetekkel később is. Nem kötnek bele, ha normálisan viselkedik, mondjuk köszön, (falun kötelező, egyébként eleve bunkó vagy) és nem úgy viselkedik, mint egy városi vagány.

Falusi ember is tud viselkedni, nem kötözködő,és nem is tudom, mire ez a negatív hozzáállás.

Üdv: egy falusi

2018. febr. 8. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha kicsit is kreolosabb a bőröd, már megy a rendőrségi telefonálgatás hogy migránsveszély van. Vannak elmaradott falvak ahol annyira bemászott a fejekbe a propaganda hogy szó szerint rettegnek bárkitől aki nem ismernek.
2018. febr. 8. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
#3 A magyar falvak egy részében már a helyiek többségének is kreolosabb a bőre. Ott inkább azért mennek neked, ha sápadtabb vagy.
2018. febr. 8. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
# 1 Nem nyomkodják az ájfónt. Manapság a magyar falvakban örülnek, ha nem veszik észre a lopott áramot, és az uzsorából jut kenyérre. Olyan mértékű szegénység van észak-keleten és dél-nyugaton, amit ti a fővárosban és a nagyobb városokban el sem tudtok képzelni.
2018. febr. 8. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Érdekes,a mi falunkban sokaknak zabálni nincs mit,de okostévé,okostelefon azért van....
2018. febr. 9. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Budapest zöldövezeti részén is így van, nem csak vidéken. Megnézzük az idegent, köszönünk és megkérdezzük segítsünk-e neki, kit keres?
2018. febr. 10. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Majdnem húsz évig éltem falun, de amikor hazamegyek látogatóba, engem is megnéznek, pedig oda születtem. Megnéznek mindenkit.
2018. febr. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!