Ha fürödni megyek, neki esnek a cuccaimank. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elzárni nem tudok mindent.
Mindig ez van.
2018. jan. 14. 18:25
4/10 anonim válasza:
Ha jol ertem, otthon ha furodni mesz, akkor valakik, akikkel egyutt elsz, piszkaljak a dolgaid?
5/10 anonim válasza:
Miért csak akkor amikor fürdeni mész? Szaladjál ki, hogy kinn hagytad a tusfürdődet. Mi van nálad amit annyira keresnek???
6/10 A kérdező kommentje:
Anyám, táskámba, gépbe, mindent.
2018. jan. 14. 19:16
7/10 anonim válasza:
Hagyjál a gépen egy olyan üzenetett, hogy Szia Muter! És egy logikai feladványt aminek a megoldása után tudna tovább kutakodni a gépeden.
8/10 anonim válasza:
Most próbáld meg érthetően leírni a problémádat. Ne tőszavakkal, hanem kerek, egész mondatokkal.
9/10 anonim válasza:
nagy kérdés, hány éves vagy és mi után kutathat.
én mikor még otthon laktam, ugyanezt csinálta, de nálam például ok nélkül. én voltam az az unalmas mintagyerek, aki soha semmi rosszban nem volt benne, nem titkoltam semmit, mégis utánam kémkedett, szemben öcsémmel, aki sokkal zűrösebb volt, mégsem kutatott soha a szobájában.
na mind1, én akkor szépen hozzászoktam, hogy zárjam a szobámat, persze csak ha elmentem otthonról. volt neki is kulcsa hozzá, de egyszer bement, na akkor elraktam a kulcsot...és ennyi. többször jeleztem neki, hogy nem kéne. nem fogta fel.
szóval először azt kéne tudni, hogy azt csinálja, mint annó nálam, vagy van is valami oka gyanakodni?
10/10 anonim válasza:
Rakj rá jelszót, amit meg neme akarsz h megtaláljon, fű,pia, koton, cigi stb... azt meg vidd magaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!