Alsó szomszéd zajongása ellen mit lehet tenni?
Akkor ne most, majd holnap reggel. Aki legény éjjel, az legyen legény nappal is. :-)
Én munka miatt korán kelek, ha este 10 után is zajos volt valamelyik szomszéd, akkor utána másnap reggel bekapcsoltam a rádiót és feltekertem a hangerőt. Egy idő után megszűnt az éjjeli hangoskodás.
Felső szomszédként előnyben vagy. Fapapucsban csoszogsz a laminált padlón vagy kőlapon, na az a lentinek brutális.
Pont fordítva, lent lakóként szokott ez gond lenni.
Én lenti lakóként szenvedtem meg egy kis ribit, aki a hiperócsó új parkettáján sasszézott minden nap tűsarkúban (amit hozzá-nem-értő apja tett le).
Ami bevált, az a plafonon seprűnyéllel imitált járása hajnal kettőkor, valamint az üvöltetett TV-re válaszul a plafonra felnyomott mélyláda volt (szekrény tetején alápakolva pár dobozt)
A mélyládánál külön vicces, hogy ha a magasat leveszed, mélyet feltolod. Nem üvölt (nem jön át másik szomszéd, célzott támadás), hanem csak dübörög. A fal jól átviszi, a szembelévő visszaveri, szóval kb olyan neki, mintha az agyában lüktetne.
"Igazából tudom én is, hogy mit lehet tenni ellenük: kommunikálni kell, mert maguktól sajnos nincs annyi eszük, hogy feltűnjön nekik, hogy körülöttük mások is élnek, és a falak nem betonból vannak. "
Nem pont azért hallatszik át minden mert betonból vannak?
Mire gondolsz?... Nem értem
Előző vagyok.
Amúgy lehet már javasolták:
De ha ugyanolyan frekvenciájú zajt jelzést csak ellentétes hullámhosszon akkor a két zaj ki oltja egymást. Nem pontosan így van de remélem érted mire gondolok. Van itt valaki aki jobban el tudná magyarázni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!