Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért piszkál a szomszéd srác...

Miért piszkál a szomszéd srác azért, mert 17 évesen még nem volt barátom és mert még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy emiatt most gáznak érezném ezt, mert nem, én inkább örülök, hogy a szüleim olyannak neveltek, aki nem jön össze/fekszik le csak úgy bárkivel, csak kicsit idegesítő már, hogy minden reggel megkérdezi, hogy ”Na, be pasiztál már?”. Már próbáltam azt, hogy azt mondtam neki, hogy már van barátom, de nem hitte el. Mit kéne csinálnom szerintetek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. dec. 10. 15:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha semmi sem válik be, akkor az lesz, felfogom jelenteni. De kicsit tartok attól, hogy kifognak nevetni a rendőrségen. :/ Vagy ettől felesleges félnem?
2017. dec. 10. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen ne állj szoba vele és kész, am tetszel neki valszeg.
2017. dec. 10. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
hány éves a szomszéd? fiú vagy lány?
2017. dec. 10. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
helyes válasz: nyugi, nem a te kanodra hajtok...
2017. dec. 12. 00:34
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Neked sem lehet túl izgalmas életed, ha ezen a hülyeségen kattogsz. Keverj le neki egy jó tenyerest, attól a legtöbb fiúcska észhez tér.
2017. dec. 13. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2020. máj. 22. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!