Futár és a postás feljön a panel 4. emeletére (nincs lift) vagy nekem kell lemennem?
Nem mindenki. :D
Nálunk rendszeres a "fáj a lábam" - kifogás, pizzásnál, pl. Nem is kap borravalót, hazud dög.
A cím az ajtóig szól, fel kell menniük.
Tudom, hogy legtöbben nem mennek fel szívesen, lehívnak vagy csak bedobják lent az értesítőt.
De fel kéne menniük.
Én egy kis borravalót tudok elképzelni, főleg ha valami nehéz tárgyat cipel neked fel a negyedikre gyalog, egyedül. Egy kis borravaló vagy udvariasság (nem kér valamit inni?) férjen bele szerintem, ők is emberek.
Nálam a pizzafutár múltkor nagy kegyesen kijelentette: "Úgy gondoltam, felsétálok."
Hát nem akartam mondani, hogy "Igen, én is!"
Ezek szerint még ők sincsenek mind tisztában ezzel, hogy beletartozik-e a munkakörükbe. Pedig igen.
Azért tegyük már rendbe a dolgokat emberek..
Maga ez a folyamat, mint csomagszállítás, egyértelműen arról szól, hogy az ajtódig viszi a csomagot.
Az hogy egy lépcsőházban kell eljutnia oda, az se nem kifogás, se megkérdőjelezhető dolog.
Az a munkája, és én azért fizetek, hogy lakásig hozza a csomagot.. Nem egy épület elé, nem ott lakom.
Az ha a ház előtt akarná átadni a csomagot, mert nem akar felmenni az emeletre, az azzal lenne egyenlő, mintha egy családi házas példát nézve, kihívna az utca végére hogy ne kelljen bekanyarodnia kocsival -.-
Azért fizetek hogy nálam tegye le a csomagot, az a dolga.
A 6-os válaszolónak: Azért mert eznem elvárás hanem egy szolgáltatás, amiért fizetek.
A szolgáltatásban benne van hogy hozzám hozza a csomagot, ez panel háznál a lakás ajtót jelenti. Nem a minimálbéres balek dönti el, és ez nem elvárás, ez a dolga, ezt vállalta. Vannak munkanélküli balekok akik szívesen felcipelnék a 4.re a csomagot és örülnének hogy van munkájuk, minimálbérért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!