Akaratlanul is megaláztuk a lakótársunkat?
Hárman lakunk egy albiban, én (21/L) és még két fiú. Az egyik fiú lakótársunk ma még 9-kor is aludt, mi meg úgy döntöttünk hogy megvicceljük. Leesett az első idei hó, én fogtam 2 marék havat az erkélyről és a másik sráccal bementünk a szobájába hogy felébresszük. A lakótársam lerántotta róla a takarót én meg rávágtam a havat, hogy ébresztő!!!! Szegény srác viszont meztelen aludt, ott volt csupaszon előttünk hirtelen a takaró nélkül. Szegény csak dadogott és az sem tudta, hol van.
Nem akartunk rosszat, de ez nagyon ciki volt szerintetek? Megaláztuk?
Elöször is mi jogon mentek be a szobájába csak ugy? Én ezek után hivnám a föbérlöt és bepanaszolnálak, de hirtelen felindulásbol lehet bevertem volna mindkettötök orrát.
Két infantilis kis hülye vagytok, akik alapvetö dolgokkal nincsenek tisztában.
Ezek után ne csodálkozz, ha meztelenül.rád ront, miközben fürdesz.
Azért ennyire nee, kedves utolsó. Az tény, hogy nem volt szép és eléggé átlép bizonyos határokat, de ezt nem merném így állítani amit fentebb olvashatunk, főleg nem ismeretlenül...
19-es
Ez azért nagyon csúnya volt. Alapból így felébreszteni egy embert, még ha csak viccből is már csúnya, de még ráadásul meztelen is volt, amit persze nem tudhattatok de akkor is ez szerintem csúnya volt. Most alapból ha egy indulatosabb emberről van szó még jól szájba is vághatott volna benneteket annak ellenére hogy ki sem nézitek ezt belőle.
Csak azért írom mert osztálykiránduláson még régen mi is csináltunk hasonlót hogy egyik osztálytársunkat azzal vicceltük meg hogy az egyik tenyerébe borotvahabot nyomtunk jó vastagon és egy tollal csiklandozni kezdtük az orrát. Aztán nem jött be a számításunk, mert arra vártunk hogy az arcához kapjon reflexből, de valamiért a szeme előbb nyílt ki mint ahogyan a kezével reagált volna, lehet félig ébren volt és hallotta mit pusmogunk és gondolta úgy tesz mint aki alszik, vagy nem tudom, de emlékszem hogy amikor kinyílt a szeme és egyik osztálytársunk aki tollal piszkálta ott állt felette, és a srác akkora pofont levágott a habos kezével hogy nem hogy csupa hab lett a srác arca, hanem pont úgy kapott oda neki tenyérrel hogy ömleni kezdet orrából a vér, ráadásul be is szédült szegény, és akkor a srác akit megvicceltünk mérgesen csak úgy felpattant az ágyból és engem szó szerint térdével akkorát rúott a seggembe hogy igen csak megéreztem. Igaz nem erre számíotttunk, de utána mondta hogy ő sok mindent eltűr, de ezt még a saját anyjától sem hogy az álmából hirtelen felébressze!
Én akkor nagyon megtanultam hogy így senkit nem viccelek meg, mert akárhogyan reagálhat erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!