Budapest szomszédságában lévő településeken hol nincsenek cigányok?
"De itt Újpesten sincsenek. Rákospalotán se nagyon"
30 évig éltem Újpesten, most 2 éve élek Rákospalotán, és én valahogy ennek az ellenkezőjét tapasztalom/tapasztaltam. Nem azt mondom, hogy tele van velük ez a két városrész, de vannak olyan környékek, ahol kifejezetten sok van belőlük.
1. "Károlyi Sándor utca környékén hol látsz te cigányt?"
Rákospalota nem csak 1 utcából áll...
2. "Rákospalotán meg egyáltalán nem jellemző"
Ezt rajtam kívül szerintem más is meg tudná cáfolni, de nem vitatkozom!
Nem okoskodni akarok, csak egy javaslat: ha teheted, látogass el a Fazekas sor, Rákos út, Régi Fóti út, Beller Imre utca esetleg Szerencs utca környékére! Egyik sem "full cigány" környék, de hidd el, fogsz látni párat (és nem csak lomtalanításkor)! Saját személyes tapasztalat amúgy, napi szinten járok ezeken a részeken, sőt a Szerencs utca egyik sarkán lakom.
3. Újpalotán tényleg sok van, ebben egyetértek, de én Rákospalotára gondoltam az előző hozzászólásomban.
Mindegy, nem akarok vitázni, csak reagáltam arra, amit írtál! Részemről én ezt be is fejeztem, véleményemet leírtam, ennyi, nincs több mondanivalóm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!