Tudnál lakni temető közvetlen szomszédságában?
Lakó telepen élek, őszintén szólva a tömbünk mellett van a temető, amit látok az ablakból.
Mivel nagyon jó környék, mondhatni talán Miskolcon ez a legelitebb lakóövezet, minden pénzt megér itt lakni.
Nálunk az általánosiskola a temető közvetlen szomszédja, 8 év alatt egyszer sem volt rossz érzésem miatta. Az ablakokból be lehetett látni az egészet, és sok helyen csak drótkerítés van az udvar és a sírok közt.
Másokat sem zavart szerintem.
Most is kb 6 háznyira lakom tőle, és sokszor látom.
Én simán tudnék mellette lakni.
A legcsendesebb szomszédok ott vannak,nem szólnak ha hangos a zene,nem zavarja őket a kutyaugatás :D
Viccet félre téve.
Én simán laknék ott,bár azért az,hogy mondjuk az ablakomból kilátás nyílik rá hát az mondjuk nem éppen jó.
De ha rákényszerülök meg nem mind1?
bár a minden napjaimra nem nyomná rá a bélyeget.
Kèt hátrányt tapasztaltam:
Halottak napján nagy a forgalom, n3ha a kapu elè parkolnak
Pár èvente van nagyzenekaros temetès, az a lakásba is behallatszik, dsokkal inkább temetö mint kocsma
Én 2 évig laktam pont a temetővel szemben, albérletben, nem zavart, nyugodt volt, csönd volt. 8. emelet, pont ráláttunk.
Alattunk volt egy rock klub, az volt a mottója, itt sokkal jobb, mint szemben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!