Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak ha ezen a héten...

Mit csináljak ha ezen a héten már kétszer is jártak nálunk a Jehova tanúi?

Figyelt kérdés
Úgy utálom őket, de nem lehet semmivel lerázni.Eddig egy héten maximum 1-szer jöttek.
2017. nov. 19. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Én pár éve svájci németül elküldtem őket a fenébe, azóta ha jönnek is, kihagyják a házunkat :D Biztosan azt hiszik, valami őrült vagyok - és az a szomorú, hogy bár keveset járok haza, akkor is 8x biztosan látom őket.
2017. nov. 20. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
4%

Beengedni a házba senkit sem szabad, ha nincs Dobermann kutyád, mert a legújabb trükk az Jehova tanúi ürügyén lépnek be a lakásba, az egyik elmegy ,,wcre,, mialatt a másik prédikál, azalatt a wcés összeszedi az aranytartalékaidat. A wcn "a fóka a vízben,, ,,ok,,

Csiling...brrr...brrrr

A ház tulaja ajtótnyít, ezalatt a ,,konyhás Jehova,, szétnéz a fiókokban, és megtömi a zsebét a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott ; Matolcsy kézjegyével ellátott nagycímletű valutával.

Minden otthonban egy Dobermann elengedhetetlen szolgálatott nyújt, ha idegeneket engedünk az otthonunkba.

2017. nov. 20. 13:07
 13/17 anonim válasza:
46%

Tuti tipp: Piros festékkel folyó vér hatást keltve rajzolj fel durván egy fordított vagy hajlított pentagrammát, és írd ezt alá:

Pn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh whag'nagl fhtagn.

Garantálom hogy többet nem látod őket

majd meséld el hogy működött e :D

2017. nov. 20. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
egyszer berágtam mert hozzám napi szinten jártak egyre erőszakosabban és minden ocsmányságot kiabáltam(!) a vallásukra (minden szektás sátán imádó elmebetegnek elhordtam őket és többé nem jöttek)
2017. nov. 25. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Én kétszer küldtem el őket szép szóval a harmadik alkalommal már nyomdafestéket nem tűrő szavakkal olvastam be nekik, hogy részemről köpök a vallásra, hozzanak el a p-ba.
2017. nov. 25. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
Mese nincs, "bunkó"- nak kell lenni, akkor békén hagynak.
2017. nov. 28. 17:26
 17/17 anonim válasza:
Nyiss ajtót valami fegyvernek látszó tárggyal, vagy fegyverrel és ordibálj.
2017. dec. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!