Mit csináljak ha ezen a héten már kétszer is jártak nálunk a Jehova tanúi?
ha azt kérdezik
-"akar ön Jehova tanúja lenni?"
mondd
-"nem láttam az esetet"
Engem egyszer az utcán állított meg egy nő, de már messziről kiszúrtam a gúnyája miatt, meg a könyvvel a kezében, ahogy szép lassan andalgott az utcán... Megmondtam neki kerek-perec, hogy nekem nincs hitem, és nem érdekel az övé, viszontlátás.
Az nem normális dolog, hogy akár csak heti 1x is ott verik az ajtót. Meg kell neki mondani határozottan, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy azon az ajtón kopogtak és legyenek kedvesek soha többé ne tegyék.
Ők kicsit agymosók, egyik ismerősömet behálózták, azóta tök fura lett.
Csak ennyit mo dj, hogy az én uram a sátán..... azonnal mennek, és soha nem térnek vissza.....
Volt mukatarsam ajánlotta ezt az ötletet, es bevált.
Volt, hogy marduk fuck me jesus pólóban nyitottam ajtót, de nem hatotta meg őket. :D Nyomatták volna, de én mondtam, hogy erre nincsen időm, szép napot!
Egyszer meg tiniként nyitottam ajtót nekik, akkor is mondtam, hogy nem érdekel. Akkor jött haza pont apám, elkapta őket a lépcsőházban és behallatszott, ahogyan ordít velük. Kérdeztem, hogy mit mondtál nekik, erre ő tök vörös fejjel: "ELKÜLDTEM ŐKET A F..SZBA!!"
Nem is jöttek többet.
Nagyon erőszakosak tudnak lenni, és semmi nem zökkenti ki őket, hiszen ez a munkájuk lényegében.
Mond meg nekik:
Nem hiszel nekik ès nem is mèsz sehova,
Becsukod az ajtót úgyhogy szevasz jehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!