Milyen Debrecen közbiztonsága?
Figyelt kérdés
Melyik környékeket és utcákat kell elkerülni? Albérletbe szeretnék költözni oda és szeretném tudni, hogy melyik környékeket kerüljem. Valaki feltudná őket sorolni? És pár személyes tapasztalat és példa is jó lenne a témával kapcsolatban. Köszönöm.2017. nov. 7. 21:41
11/15 anonim válasza:
Debrecenben nincsenek gettók és no-go zónák!
12/15 anonim válasza:
Gettó nincs, van helyette vasútállomás, ott lakó hajléktalanokkal és trécselő közterületesekkel.
14/15 anonim válasza:
Tudom késői válasz, de annak ha esetleg valaki még később megtalalja ezt a kérdést hátha hasznos
Nem debreceni vagyok (még) viszont oda jártam középsuliba 4 évig, illetve most egyetemre, szóval sokszor volt hogy az első vonatig bent kellett maradnom ha bulizni akartam és igen, szóltak már hozzám/hozzánk érdekes figurák úgy, hogy egy darab rendőr nem volt a közelben, viszont akit ignoraltal az általában két percen belül le is kopott, maximum anyazott egyet
Egyedül is el merek menni a vasútállomásig hajnal 4-kor, megtettem már többször is soha nem esett semmi bajom
20/L
15/15 anonim válasza:
3-as: a Nagy Sándor telep régen volt fertőzött környék, most utakat építenek, viszonylag közel lesz a BMW, és már nem a legolcsóbb része Debrecennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!