Mit csináljak most Debrecenben?
Figyelt kérdés
Ami szórakoztató.
nem kérek poénos válaszokat
30f
2017. szept. 26. 20:31
1/9 anonim válasza:
én otthon sörözgetek és sorozatot nézek
2/9 A kérdező kommentje:
Én valami társas dologra gondoltam éd nem otthon ;S
2017. szept. 26. 22:00
3/9 anonim válasza:
Az Ibolya nevű kocsma elég szórakoztató. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Voltam már ott de egyedül nem mernék menni
2017. szept. 27. 08:42
5/9 Laylah válasza:
Én a Valhalla sörözőt favorizáltam, amíg ott laktam a koliban, hangulatos hely, de volt olyan, hogy valami szülinapot vagy ilyesmit ünnepeltek egy pasis társaságban, egész este hordozták magukkal a felfújt guminőt. XD
6/9 A kérdező kommentje:
Komoly h egy kis szoba az egész?)
2017. szept. 29. 20:49
7/9 Laylah válasza:
A Vali? Nem. Nem túl nagy, de van egy helyiség, ahol a pult van, mögötte egy asztalos terem, abból két udvarra lehet kimenni, az egyik egy pados rész, hátul sütögető résszel, a másik egy fedett terasz, két csocsóasztallal, onnan nyílik még egy pados udvar meg egy kis beülős helyiség.
A másik hely, ahová jártunk, igazából egy késdobáló rockkocsma, név szerint Fácánkakas söröző, Fórumtól nem messze egy kis utcában, de szerintem azt nem akarod tudni. :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem késdobáló. Elég sokszor voltam már, soha nem volt még komolyabb balhé.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is voltam párszor, nyugis volt..
2017. szept. 30. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!