Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A főbérlőm jogtalanul akár...

A főbérlőm jogtalanul akár kifizetettni velem dolgokat. Mit lépjek?

Figyelt kérdés
Szóval úgy egy hét múlva költözök ki, és 40 ezer értékben akar velem számlákat kifizetettni. Azért mondom, hogy jogtalan, mert egyrészt nincs szerződés, feketén laktam nála, plusz mindent, amit neki kellett volna fizetni, én álltam. Pl. a bojler elromlott, 10 ezret fizettem a javításért, nem vonta le a lakbérből. Októberben ott se lakom már, és már egy 10 ezret adtam neki előre. Most bejelentette telefonon, hogy az egyik számla, aminek november nem tudom hányadika a határideje, szintén rám vár, hogy fizessem ki. Azt mondja mindenki, hogy ne fizessek, mert nincs fűtés, a lakás romos, a falon olyan luk van, hogy kilátni a járdára, az ablakok töröttek, és a bejárati ajtó sem szigetel semmit. Az ágyon, mosógépen, kádon kívül nem használtam semmit. Tv-t nem kellett fizetnem, mert szó nélkül kiköttette, mikor beköltöztem...net nem is volt alapból...mit tegyek? Lépjek le szó nélkül, és csináljon amit akar? Én mindig kifizettem mindent, ha nem ettem 3 napig, akkor is,es mindig időben.

2017. szept. 25. 14:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja meg folyton random időpontokban tört rám. Végig ott tárolta a halott szülei cuccait az egyik sarokban, lépni sem tudtam tőle, meg most is beszolt.,hogy az anyja bibliáját ne vigyem el... Egy kabátom úgy tűnt el, hogy folyton odajárkált a lakásra, amikor én dolgoztam és nem is jelezte sem előre, sem utólag..mikor a párommal együtt voltunk akkor is ránk tört kb, a kulcs az ajtóban volt, de ő kívülről úgy feszegette, hogy a saját kulcsa majdnem beletört kívülről... Elegem van ebből a nőből komolyan...
2017. szept. 25. 14:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt, hogy arra mentem haza hogy az asztalon van egy kupac szemét, és kiderült, hogy valami ismerősét is odavitte, amíg én dolgoztam, még jó hogy csak a bugyijaimat látták kiteregetve és nem tűnt el semmim. Főzni soha nem tudtam ott normálisan, fűteni se, semmit és most mielőtt elmegyek új életet kezdeni fizessek neki a nagy büdös semmire 40 ezret..
2017. szept. 25. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után mit szeretnél ? Tudod mi a teendő .
2017. szept. 25. 15:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Magyarul lépjek le szó nélkül? Kicsit félek, hogy zaklatni fog a pénz miatt mert egy neurotikus, hisztis nő..
2017. szept. 25. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneknek elég egyszer belengetni az adóhivatal említését, és abbahagyják a hisztit.
2017. szept. 25. 15:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen...de a végén már 60,100 ezret akarna? Vagy mi az isten? Meg volt beszélve, hogy a lakás fel lesz újítva. Fizettem volna, mert munkanélküli, a pasija tartja el. Semmit nem intézett. Meg azt is mondta hogy majd fizeti ő, ha lesz pénze...Szolira, hajrá, körömre stb volt pénze...
2017. szept. 25. 15:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Én meg ott laktam a fűtetlen, f.s lakásban, mert nem volt más. A fal is tiszta redva. Helyenként, konkrétan foltokban lefestette fehér festékkel, de az egészet csiszolni stb kéne.
2017. szept. 25. 15:20
 8/11 Horus magnus est ***** válasza:
100%
Ne tegyél semmit. Nem volt szerződés, nincs miről beszélni.
2017. szept. 25. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kaucio se volt? Mert abbol szo nelkul levonja majd ha egyaltalan visszaadja, mert ilyenbol nem nezem ki.

Amugy meg nehogy fizess, kozlod vele hogy epp elegge lehuzott eddig is, mehet panaszra ahova akar, de feketen kiadott lakassal o jobban meguti a bokajat mint te...

2017. szept. 25. 15:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem volt kaució sem.
2017. szept. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!