Féli- meddig nyaralóövezetbe költözni, egyedülálló, fiatal nőként, veszélyes?
Ilyesmi környéken tudnék csak labdába rúgni, pénzügyileg...
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Hát, annyira konkrétan nincs még meg a környék, de pl. van olyan is, ahol ez egyik oldalon nincsen szomszéd, csak erdő.. Meg abból indultam ki, hogy ezeken a környékeken többnyire inkább csak nyáron tartózkodnak kint, gondolom.
Én ilyesmi helyen vagyok, itt a legbiztonságosabb, mert még a faluban lakó rosszabb típusú kisebbség is lusta idáig jönni, betörésről nem hallottam a környéken, pedig mondták volna a szomszédok, akik már évtizedek óta itt laknak. Az ajtót sem kell zárni (azért ha eszembe jut, éjjelre bezárom, azért esély mindig van) meg semmi.
Persze a többi nyaralóövezetről nem tudok nyilatkozni, nyilván nem egyformák. Amúgy viszonylag jó helyen lakom, ismerek sokkal rosszabb környéket, ahol a faluban sem állnék meg, nemhogy ott lakni. Városban sem érezném magam automatikusan biztonságban, ez nem így működik.
Csak nehogy valami bokorlakó kinézzen magának, meg híre terjedjen, hogyan élsz.
Mindenképpen fegyverkezd fel magad valamivel, én még hapsiként is félnék bizonyos helyeken ebben az országban egyedül.
Én is költözőben vagyok, elég gázos környékek szerepelnek a repertoárban, már fel vagyok lelkileg készülve mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!