Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elköltöznétek csak azért,...

Elköltöznétek csak azért, mert hülyeségeket pletykálnak rólatok és irigykednek rátok a falubéliek?

Figyelt kérdés
20 éve lakom ebben a faluban, de már elegem van. Pár éve örököltünk párom szüleitől 2 lepukkant házat és akkor kezdődtek a pletykák. Mindkettőt kitataroztuk és eladtuk. A pénzből vettünk 2 szép lakást jó helyen amiket egyenlőre kiadunk , később jó lesz a gyerekeknek indulásnak. Ezt egy ideig nem reklámoztuk, mert ismerjük a falusi polgárokat, de az egyik lakásban elromlott a kazán és egy falubeli rokona jött ki szerelni és ő elhíresztelte... Tudom, hogy normálisabb emberek ugyanezt csinálnák a pénzzel, de mi a tökért pofáznak, hogy ezeknek annyi pénzük van , mint a dög, milliomosok stb. Miért kell irigykedni olyan dolog miatt amihez semmi közük? Átlagos éltünk, fizetésünk van soha senkit nem bántottunk meg, nem vertünk át mégis megy ez a buta falusi szöveg. A párom nem jár kocsmába, de tegnap bement egy italra a szomszéddal és majdnem verekedésbe keveredtek pár alkoholistával, mert a milliomos nem volt hajlandó kört kérni nekik. Neki is elege van már ebből. A munkánk ideköt, de talán ezen is lehetne változtatni.

2017. szept. 19. 08:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kinek hiányzik ez az állandó beszólogatás? Pár hónapja a postán az ablaknál ülő nő és egy messziről jött főnöke rám akartak tukmálni egy megtakarítást/ életbiztosítást amit udvariasan elutasítottam. Amikor nyaralni mentünk bementem a postára , hogy kötök utasbiztosítást, ( gondoltam legyen a nőnek egy kis sikere) erre annyi volt a megjegyzése, hogy már megint külföldre utaztok? Nem kötekedtem, utoljára egy éve voltunk Horvátországban. Igazad lehet ilyen bunkó , lehangoló környezetnél lehet jobbat találni.
2017. szept. 19. 11:23
 12/22 A kérdező kommentje:
El kell , hogy keserítselek Győr-M-Sopron megyében lakom :=(
2017. szept. 19. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
egyre inkább az jön le a válaszaidból, hogy nektek ez már nem tartható, ez már messze túlment a pletykálkodás szintjén. fel lehet lépni ezek ellen az emberek ellen erősebben is, de akkor meg már arról is fog menni a pletyka, hogy mennyire bunkók, lenézőek vagytok, nem csak "gazdagok". a válaszaid alapján én a helyedben biztos költöznék, valami nagyobb településre.
2017. szept. 19. 11:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Győr a legnagyobb település a környéken, rengeteg új lakópark épül, épült , de vannak régi kertvárosi részei is. Szerencsénkre ebben a faluban nem eladhatatlanok a házak, kettőt már sikerült eladnunk..

Továbblépek és elkezdem nézegetni az eladó győri házakat a neten :) Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm.

2017. szept. 19. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
sok sikert kívánok hozzá, kérdező! :)
2017. szept. 19. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor jön egy beszólás, akkor te csak állsz, és nézel?

Helyedben tuti visszaszólnék. Például amikor kérdezte a postás, hogy megint külföldre mentek? Megmondod neki, hogy mi közöd hozzá?

Beszól a boltos? Ugyan ez a válasz, ráadásul kéred a vásárlók könyvét, hidd el, 2 beírás után megunja majd.

Miért nem állsz ki magadért? Hadd irigykedjenek csak rátok a rossz prolik.

2017. szept. 19. 21:07
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
nem lehet mindenkinek beszólni és ezáltal megutáltatniuk magukat a falu népével. ha beszólnak, akkor arról fog menni a pletyka, mennyire bunkóak és nagyképűek, semmibe veszik az "átlagos, szegény" embereket, mert ők megtehetik, nekik sok pénzük van. a beszólogatástól nem lesznek jobb viszonyban az emberekkel, sőt.
2017. szept. 19. 22:13
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Ja, csak nekik szólhat be minden jött-ment?
2017. szept. 19. 23:07
 19/22 A kérdező kommentje:

A postásnak azt válaszoltam, hogy igen évente járunk és ennyi. A boltos a falu szája, ő a véleményvezérek egyike a faluban nem érdemes vele kötekedni. Ezek a proli falusi emberek egyébként annyira egyszerűek, hogy fel sem fogják miről beszélnek. Szerencsére sok normális ember is van a faluban, a többség fütyül az ilyenekre, de azért szerintem őket is zavarja ez. Szerencsére mindig akad valami új pletyka :)

Lassan biztosan le fog csitulni a téma, más okok miatt érdemes lenne elköltöznünk addig amíg még megtehetjük. Nagyon sokan ide és el is költöznek, talán el tudjuk majd adni jó áron a házat. A hétvégén átbeszéljük ismét a párommal és döntünk.

2017. szept. 20. 08:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy feleségem, néhány gyermekem, egy anyám, egy főnököm...

Az ő véleményük az, ami nem hagy tökéletesen hidegen. Rajtuk kívül mindenki azt gondol rólam, amit akar. A lőtéri kutyát se érdekli.

2017. szept. 20. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!