Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Itt ki él még rajtam kívül...

Itt ki él még rajtam kívül szintén Németországban és ki melyik részén? :D

Figyelt kérdés

17/L

Baden-Württemberg tartomány

2017. szept. 2. 21:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
Frankfurt
2017. szept. 4. 19:21
 12/14 anonim válasza:
Alpen
2017. nov. 11. 14:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Nem felvágásból írtam ki a kérdést. Ha a dicsekedés lett volna rá az okom,akkor másként fogalmaztam volna meg a kérdésem vagy esetleg teljesen mást kérdeztem volna.

A külföldön élőknek,nem minden esetben sokkal jobb az életük azoknál,akiknek anyagiak miatt Magyarország egy pokol. Igen,valóban jobb az élet Németországban,de ez nem jelenti egyből azt,hogy minden egyes személynek perfekt élete van,akik ,,gazdag'' országban élnek,nem feltétlenül élik a ,,gazdagok'' életét.

Ha nem fizetsz,ugyan úgy csődbe juthatsz ,mint bármely más országban. ... -.-

Mint már említettem, kíváncsiságból írtam ki a kérdést. Mert nem igazán ismerek kint magyarokat. Tudom,hogy rajtam kívül még jó páran kint vannak külföldön. De még is mennyien? és mennyien használják ezt az oldalt? Mennyien látják közölük pont ezt a kérdést ezen az oldalon ? Erre voltam kíváncsi. De egyesek más kérdéseimre is választ adtak... :) Köszönöm a válaszokat. ^^

2017. nov. 25. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Te viszont baxtál nekünk válaszolni, pl. hogy BW-n belül merre. Vagy ennyire azért nem érdekel a dolog?
2017. nov. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!