Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, hogyha utálnak a...

Mit tegyek, hogyha utálnak a szomszédaim? Ti lebuktatnátok őket?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, a szüleimnél lakom. Van egy idióta szomszédházaspár, velük lakik a fiúk és a neje is.

Úgy van, hogy az udvaron bármit beszélünk áthallatszik. Hiába van tuja, kerítés, minden nesz átmegy. Ráadásul az emeletükről pont telibe kukkolnak az udvarunkba. Kihallgatja és utána pletykálkodik. Azzal is baja van, hogy le szoktam járni a fa alá körtét szedni (sajátunk), vagy játszok a macskáimmal. Meg lek.rváz, mert egy fiú hazahozott a suliból... Meg a szüleim, főleg apa az mérgelődős fajta, elég sok a veszekedés.

Ez a nő kiforgatja, és úgy állít be, mintha a szüleim nyakán élősködnék. Pedig dolgozom és egyetemre is járok. Mindenféle hazugsággal végig pletykálta az utcát.

Ők meg fiastúl duhajkodnak, bazzmegoznak esténként az nem baj.

A fiúk, Tinderen írogatot egy barátnőmnek, egyből a közepébe, hogy megcsalja a nejét, mulyen pózban szereti stb.

Elmentette és mondta, hogy küldjük el valahogy a feleségének. Ti megtennétek? Nem szeretnék lebukni,hogy én voltam. Hogyan tudnánk ezt úgy kivitelezni? Bíróságon, ha válnának, előveszik?

2017. aug. 31. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És hogy lehet, hogy csak téged utálnak???

Mert nem azt írtad, hogy titeket, a családodat, hanem, hogy téged.

2017. aug. 31. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:

"Meg lek.rváz"

Ha az én lányomat k***ázná le a szomszéd 1 órán keresztül pofoznám.

2017. aug. 31. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek a barátnőddel simán, úgyis hallják. Nézd, mit írt ez a pasi, olyan ismerős, nem a te szomszédod véletlenül?
2017. aug. 31. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
lebuktatnám!
2017. szept. 1. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Miután agyonverték a cicámat? Nem csak lebuktatnám, az egész család belét kitaposnám, egymás szeme láttára!
2017. dec. 21. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!