A szomszéd 2 napja ordibál részegen, mi tévő legyek?
Ha tovabb fenyegetozik, hivdd a rendorseget.
Es ha az este folyaman valaki csengetne/kopogna az ajton NE nyisd ki, egy reszeg ember sok mindenre kepes olyan allapotban. Redonyoket meg huzdd le
Hívj meg magadhoz engem pár napra, majd én ellátom a bajukat. :P
Addig is szólj a rendőröknek nyugodtan, főleg este 10 után, ha kiabálnak.
A testőr hasznos tud lenni, de nem olcsó mulattság!
Szerintem hívd fel a rendőröket és kérdezd meg az ügyeletestől telefonon, hogy ő mit tenne, ha több napja rettegésben tartaná a szomszédja, - ugyanis Te utca-házszámra ebben a helyzetben vagy!
A jövőt tekintve a bujkálás nem megoldás...a hüle gyerek addig ugrál, ameddig le nem csapják.Tehát ez a részeges még fog előadást tartani a számodra és a látogatására is számíthatsz, ha kiszagolja az egyedüllétedet várhatóan....ha semmit sem teszel, vegyél popcornt és élvezd a műsort...
A másik út, ha feljelented és gondoskodsz önvédelemről mellette, mint gázspray és birtokvédelmi eszközök-gumilövedékes fegyverek.
Birtokodon belüli garázdaság esetén a behatoló-támadó részegre jogszerűen lőhetsz korod, nemed, egyedülléted miatt, kétlem a problémát ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!