Kertes háznál hogy állnál ki a kapu elé ebben az esetben autóval?
Tel van és melegíteni kell vagy megy s klíma? Jár.
Amúgy nem.
Azért én megértem a kérdezőt, ikerházban lakom, közös kocsibejáró. Nagyon be tud bűzölődni a szoba, ha nyitva van az ablak, a szomszéd meg van, hogy tíz percig is pöfög (kiszáll, hátra megy a kertbe, jön -megy, a kocsi jár).
Nyilván ha csak pár pillanat, akkor kibírható.
Utolsó, köszönöm. :)
Csupán csak annyit szerettem volna megtudni, más hogy csinálná ezt, meg mennyit befolyásol nálam az, hogy eléggé dühít a szomszéd látványa is. :)
Hát, nem tudom. Alapból azt gondolnám, hogy az autó csak egy tárgy. Egy darab vas. Nyár amúgy is csak egyszer van egy évben, az a fránya ablak nincs folyton nyitva.
Az autó sem lesz örökké az enyém, szóval az a minimális kopás az én életemben nem játszik szerepet.
De aztán elgondolkodtam, hogy volt már olyan szomszédom, aki kedvéért nem, hogy nem állítottam volna le, még padlógázt is nyomtam volna. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!