Ezek után normális, hogy nem sajnálom ha meghalt? Illetve. Talán örülök neki.
Regen nagyon sokat voltam a mamamnal es a szomszedban volt egy velem egy idos lany legjobb baratok voltunk, a szuleivel es nagyszuleivel elt egyutt. Talan 9 eves lehettem amikor a nagypapaja elkezdett csokikat adni nekem. Folyamatosan vigyorgott es mindig mikor egyedul maradtam egy kis ideig odajott es mondta h itt es ott hagyott csak nekem csokit es h majd egyem meg. De egyszer tul messzire ment. Adott egy csokit majd szajon csokolt. En leblokkoltam. Ezutan nagyon feltem tole. Probaltam ezt leplezni es nem gondolni ra. Egyszer nyaron valamiert attjon segiteni a mamanak es bejott a szobaba ahol en es a hugom voltunk. Fekudtunk az agyban es jatszottunk. O meg kcsi volt kb 3 eves. Annyira emlekszem h befekudt mellem az agyba mikor a hugom kiment...mondtam neki h ne de befekudt. Probaltam leplezni,h felek. De megfogta a fenekem. Aztan ezutan mar nem pontosak az emlekeim. De csak ennyi tortent. Maskor nyaron pedig kb 1-2 evvel kesobb lesekedett a falon at mikor medenceztem, azonnal szoltam a mamanak aki elkezdett vele kiabalni. Utana egy ideig nem mertem medencebe menni. Majd a baratnommel osszevesztunk. Anyaekkal bementunk a belvarosba. Nyar elejen bicikliztem az ocsemmel a gyerekulesben...talalkoztunk vele egy kevesbe forgalmas lakoparkban. Beszeltunk a volt baratnomrol stb. Semmi nem merult fel bennem igy 6 ev utan h megint akar valamit. Mar pont sikerult azokat az idoket elfelejtenem. De akkor mikor elkoszontunk, kozelebb lepett es arcra puszit adott majd magahoz huzott es szajoncsokolt. Azonnal leblokkoltam es azonnal elindultam a biciklivel. Azota sem tudom h hogy lehetttem ilyen hulye ezek utan. Nem is gondoltam ra hogy megint ez fog tortenni. Szegyenlem magam..ezt az egeszet csak 1 jo baratnomnek mondtam el. A szuleim, nemtudnak rola..nagyon szegyenlem magam..de ugy feltem..akkor es aztan most is. De hetfon talalkoztam ennek a ferfina az unokajaval..azaz a volt legjobb baratnommel. Megbeszeltunk mindent..aztan mondta h gyaszolnak. A tataja felakasztotta magat nemreg. Amit hagyott levelet,verseket a mamamnak dobta at..akivel 4 eve nem beszelunk. Es...en egyaltalan nem tudom ot sajnalni. Azt sem mondom h orulok. Csak azt szeretnem megtudni h a tortentek utan a hozzaallasom, erzeseim..normalisak??
Elore is koszonom:(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!